Måned

Landsholdsspillere overrasker 5. klasse

Eleverne fra Christianshavns Skole fik sig lidt af en oplevelse, da landsholdsspillerne Kasper Dolberg, Yussuf Yurary og Andrew Hjulsager pludselig dukkede op midt i en undervisningstime på boldbanen. Formålet for spillerne var at se, hvordan Christianshavns Skole gennem projektet 'FIFA 11 for Health' bringer bevægelse ind i undervisningen. Derudover var der naturligvis tid til at svare på spørgsmål og skrive autografer til de aktive elever.

Læs nyheden

Indstil jeres U14-piger til talentsamling

Løber der nogle dygtige U14-piger rundt i din klub, kan du nu indstille dem til DBU talentsamling. Alle spillere, der indstilles, kommer til mindst én samling.

Læs nyheden

DBU vil afprøve placering af landskampe

Fodboldlandsholdet er hele Danmarks landshold, og alle danskere skal derfor også have mulighed for at opleve fodboldlandsholdet i en by tæt på, mener DBU

Læs nyheden

Det handler om både præstation og potentiale

U15 TALENTTRÆF: 60 U15-spillere kæmper i den kommende tid om en eftertragtet plads på U16-landsholdet. For spillerne handler det om at præstere, mens det for trænerne i lige så høj grad handler om potentiale.

Læs nyheden

Syv dommere på kontrakt i dansk fodbold

De seneste to sæsoner har der løbet to dommere på kontrakt rundt på de danske Alka Superliga-stadions. Det antal stiger til syv, når den nye sæson sparkes i gang om seks uger.

Læs nyheden

KlubOffice: Klubbens årshjul giver overblik

I en klub er der mange opgaver, der skal løses, og nu kan man skabe sig et overblik over dem med et digitalt årshjul i KlubOffice.

Læs nyheden

DBU-formand ønsker nye regler for disciplinærinstans

Fodboldens Disciplinærinstans har ikke hjemmel til at sanktionere efter de store tilskueruroligheder og brug af pyroteknik til årets finale i DBU Pokalen. Det er ikke holdbart, mener DBU-formand, der ønsker revision af reglerne.

Læs nyheden

Disciplinær udtalelse om finalen i DBU Pokalen

Kommentar fra formanden for Fodboldens Disciplinærinstans, Jens Hjortskov

Læs nyheden

Log ind