Det handler om både præstation og potentiale

U15 TALENTTRÆF: 60 U15-spillere kæmper i den kommende tid om en eftertragtet plads på U16-landsholdet. For spillerne handler det om at præstere, mens det for trænerne i lige så høj grad handler om potentiale.Der blev kæmpet om pladserne ved torsdagens kampe mellem Talentcenter øst og vest. Foto: DBU


I går løb de største U15 talenter rundt på grønsværen i Nyborg, hvor det ikke kun handlede om at vinde kampen, men også om at vinde en plads til det kommende U15-træf i Vildbjerg i midten af juni.

For netop talenttræffet er også det nødvendige nåleøje at drible sig igennem for i sidste ende at kunne kalde sig selv for landsholdsspiller.

Derfor er dagens udtagelse til U15-talenttræffet også ventet med spænding af både spillere og deres klubber - i dag kunne talenttræner Martin Bloch så løfte sløret for de 60 udtagene spillere.

Se truppen her

”Vi har i går torsdag haft et par rigtig gode interne kampe mellem vores to talentcentre her i Nyborg, og det er tydeligt at se, at der er masser på spil for de unge. I kampene bliver der således givet lidt ekstra på de forskellige parametre og de ved godt, at de bliver målt og vejet – både på præstation og potentiale,” siger Martin Bloch, der sammen de danske regionaltrænere og U-landstrænere observerede og vurderede spillerne under torsdagens to kampe.

Han glæder sig sammen med resten af DBU’s trænerkorps sig over de mange talentfulde spillere, som dansk fodbold i øjeblikket er dygtige til at udvikle:

”Vi har jo som trænere i det danske talentmiljø altid høje forventninger, når vi kommer til netop denne del af vores scouting af de unge spillere. De er i gennem et godt stykke tid blevet vurderet løbende i både klub- og DBU-regi. Alt dette, sammenholdt med et yderst grundigt arbejde i landets talentmiljøer, gør, at vi forventer et rigtigt godt niveau blandt spillerne, og det er derfor altid spændende se, hvorvidt potentialet så også bliver forløst,” slutter Martin Bloch.

Udover kampene til træffet, så spilles der også en Future-kamp om lørdagen, hvor små spillere med stort potentiale inviteres ind på dagen for at kunne vise sig frem.

Se Future-truppen her PROGRAM VILDBJERG

Torsdag den 15. juni
Kl. 18.45 – 20.00:  Kamp hold 1 og 2
Kl. 20.15 – 21.30: Kamp hold 3 og 4

Fredag den 16. juni
Kl. 14.45 – 16.00: Kamp hold 2 og 3
Kl. 16.15 – 17.30: Kamp hold 1 og 4 

Lørdag den 17. juni
Kl. 13.30 – 15.45: FUTURE kamp

Søndag den 18. juni
Kl. 10.45 – 12.00: Kamp hold C og D
Kl. 12.45 – 14.00: Kamp hold A og B

 

 

Log ind