Måned

Morgenværter vækker Dolberg

P3-værterne David Mandel og Tue Sørensen ringede her til morgen til Kasper Dolberg for at overbringe ham nyheden om, at han er nomineret i kategorien Langelænder Årets Mandlige Talent. Ud over Ajax-spilleren er Pione Sisto, Marcus Ingvartsen og Jeppe Højbjerg nomineret.

Læs nyheden

Mere kvindefodbold til folket!

Nu får hele Danmark mulighed for at følge kvindelandsholdet til ”mini-VM” i Algarve i denne uge. DBU er kommet frem til en løsning, der sikrer livestreaming af holdets fire kampe i den prestigefyldte turnering på DBU´s egen tv-platform.

Læs nyheden

Norden vil være VM-værter

De nordiske formænd har fredag formiddag besluttet at indstille til deres respektive bestyrelser at afgive et fælles bud på blandt andet VM for kvinder og U20-herrer. Samtidig udsættes ambitionen om fælles værtsskab for EURO2024.

Læs nyheden

Kom endnu tættere på DBU Pokalen

DBU satser yderligere på DBU Pokalen allerede fra den kommende runde. Her vil et helt nyt pokalstudie tage fodboldfans endnu tættere på DBU Pokalen gennem reportager, ekspertanalyser og højdepunkter fra de enkelte kampe.

Læs nyheden

Bo Henriksen får én spilledags karantæne

Fodboldens Disciplinærinstans har idømt AC Horsens’ cheftræner, Bo Henriksen, én spilledags karantæne. Sanktionen sker som følge af den bortvisning, Henriksen fik efter at have generet 4. dommer Sandi Putros.

Læs nyheden

Her er Alka Superligaens bedste spillere

Der er FCK-dominans i kategorien Årets Alka Superligaspiller til Dansk Fodbold Award.

Læs nyheden

David Nielsen overrasket på live tv

Lyngbys træner David Nielsen fik sig noget af en overraskelse, da han under et interview i Go’Morgen Danmark fik at vide, at han er nomineret i kategorien Årets Træner til Dansk Fodbold Award. De øvrige nominerede er Alexander Zorniger, Bo Henriksen og Ståle Solbakken.

Læs nyheden

Red liv i klubben med et førsthjælpskursus

DBU har fået støtte fra TrygFonden til afholdelse af livreddende førstehjælpskurser i de danske fodboldklubber. Der har været afholdt kurser i hele landet i perioden 2014-2016 - og nu udbydes de sidste 30 kurser. Ansøgningsfristen er 5. marts 2017.

Læs nyheden

Instans afviser appel fra FC Midtjylland

Superliga-dommer, Michael Johansen, fastholder sin vurdering af Tim Sparvs anden advarsel. På den baggrund afviser Fodboldens Disciplinærinstans FC Midtjyllands appel om nedsættelse af karantænepoint.

Læs nyheden

10-årige afslører Dansk Fodbold Award nominering

Brøndbys Nanna Christiansen og Simone Boye Sørensen fik sig noget af en overraskelse, da de under et møde med to fans fik at vide, at de er blandt de nominerede i kategorien Årets 3F Ligaspiller til Dansk Fodbold Award ’17.

Læs nyheden

Log ind