MENU

Måned

DBU-formand med i ny VM-komité

Som en del af de fortsatte reformer har FIFA reduceret antallet af komiteer fra 24 til 9 - og antallet af medlemmer fra 500 til 150. DBU’s formand er kommet med i VM-komité.

Læs nyheden

Vær med til sommerens store fodboldfest

EM-NEDTÆLLING: Til sommer er der lagt op til en stor dansk fodboldfest, når kvindelandsholdet og U21-landsholdet skal repræsentere Danmark ved EM i Holland og Polen. Køb billetter allerede nu og oplev de danske EM-kampe på nærmeste hold.

Læs nyheden

Svenskerbrag nr. 400 venter i ny EM-test

U21: Der er dømt tiltrængt revanche mod svenskerne, når det danske U21-landshold i sidste EM-test møder Sverige på Olympia i Helsingborg den 10. juni. En landskamp, der desuden bliver nummer 400 mod svenskerne på tværs af alle danske landshold.

Læs nyheden

DBU: Nu skal der igen fokus på fodbold

Fokus skal nu ifølge DBU tilbage på fodbolden, efter at Spillerforeningen tirsdag droppede sit millionkrav og accepterede DBU's opgørelse af udeståender på i alt 274.000 kroner.

Læs nyheden

Premier League kommer til Randers

U21 BILLETSALG: Nogle af Europas største fodboldtalenter mødes den 27. marts i Randers, når Danmarks U21-landshold møder Englands Premier League besatte U21-landshold i Randers – billetsalg fra i dag med billetpriser på 30 kr. for børn og 50 kr. for voksne.

Læs nyheden

Venindedrøm går i opfyldelse for U17-piger

Landsholdsdebut er noget af det største, man kan opnå som dansk fodboldspiller, og slyngveninderne Fie og Laura kan se frem til at dele den mindeværdige oplevelse med hinanden, når U17-pigelandsholdet om kort tid spiller to kampe mod Belgien.

Læs nyheden

Danmark mod Tyskland i Brøndby

Når verdensmestrene fra Tyskland gæster Danmark for at få revanche for 2-0 nederlaget i EM-finalen for 25 år siden, så bliver det Brøndby Stadion, der lægger græs til.

Læs nyheden

Kvindelandsholdets comeback-mester med til Algarve

En svær hjernerystelse har holdt Rosengårdens Sofie Junge væk fra fodboldbanen i mere end et år. Nu er hun udtaget til Algarve Cup og står over for sin comeback-kamp i den rød-hvide trøje.

Læs nyheden

DBU-direktør undrer sig over stævning

Spillerforeningen stiller nye krav om ekstra penge – denne gang for 10-12 år gamle sponsoraftaler. DBU-direktør undrer sig over Spillerforeningens konstante krav om flere penge.

Læs nyheden

Japan vil lære af dansk fodboldkultur

I disse dage fejres 150-året for det diplomatiske samarbejde mellem Danmark og Japan. I den forbindelse blev der i dag skrevet under på en aftale, der giver japanske børn mulighed for at lære af danske fodboldskoler.

Læs nyheden

Log ind