Måned

Formandens nyhedsbrev - jul 2017

DBU’s formand, Jesper Møller, har netop sendt årets sidste nyhedsbrev til DBU’s repræsentantskab. Læs det her

Læs nyheden

Han har verdens største fodboldjob

Morten Bruun har mødt Englands landstræner, Gareth Southgate, til en snak om det kæmpe pres, der hviler på landstrænerens skuldre. Southgate er hovednavnet på talentkonferencen den 9.-10. januar i Kolding.

Læs nyheden

Snører fodboldstøvlerne og ændrer sit liv

Fodbolden er begyndt at tage ansvar på mange flere områder end blot for fritidsaktiviteter. DBU oplever stor succes med at lave aktiverings-projekter, der får unge på kanten eller ledige tættere på uddannelse og job. Mød en af dem her.

Læs nyheden

Fodbold og foreningsliv giver færre unge på kanten

Når unge på kanten mødes til fodboldtræning, får de udover at lave øvelser med bold også bedre sociale kompetencer og noget at stå op til om morgenen. Det betyder i sidste ende færre udsatte unge og flere, der bidrager til samfundet.

Læs nyheden

DBU giver støtte til 14 projekter

DBU’s Udviklingspulje har for anden gang i år uddelt midler. Og blandt de projekter, der har fundet vej til udviklingspuljen er spændende pigeprojekter og integration i foreningslivet.

Læs nyheden

Hareide vælger basecamp ved Sortehavet

Klima og logistik blev de to vægtigste parametre, da Åge Hareide valgte Herre A-landsholdets basecamp på hotel Beton Brut i Anapa

Læs nyheden

Talentkonference: DBU vil fremtidssikre talentudviklingen

Det handler om debat, udvikling og inspiration, når DBU for første gang i over 20 år samler danske licensklubber og andre talentansvarlige i Kolding til en stor talentkonference på drengesiden. Oplæg og paneldiskussioner med både nationale og internationale profiler skal skabe indsigt og fælles mål for dansk elitefodbold på herresiden.

Læs nyheden

Lars Søndergaard skal stå i spidsen for kvindelandsholdet

Den tidligere Superliga-træner, Lars Søndergaard, blev i dag præsenteret som ny landstræner for det danske kvindelandshold. En fantastisk udfordring og masser af ny erfaring venter i fremtiden ifølge landstræneren selv.

Læs nyheden

Simone Boye tilbage i landsholdstrøjen mod verdensmestrene

FC Rosengård-spilleren, Simone Boye, er tilbage i truppen for det danske landshold til kampen mod USA, efter en skade har holdt forsvarsspilleren ude i flere måneder. Kampen, der spilles til januar, bliver desuden den første under den nye landstræner.

Læs nyheden

Rytmik og fodbold

Fodbold for de yngste har stort potentiale og kan bidrage til flere medlemmer. Det er erfaringen fra nogle af de klubber som har træningstilbud for de allermindste.

Læs nyheden

Log ind