MENU

Måned

Kom tæt på Leragers første træning

I første omgang forstod han ikke, at han var udtaget til landsholdet, men den var god nok. Mandag tog Lukas Lerager så turen fra Solrød til Brøndby for at træne med landsholdet for allerførste gang. Vi var med hele vejen - se med i videoen.

Læs nyheden

Selv landstrænere kan lære mere

Knap 400 trænere fra forskellige niveauer deltog på årets Store Trænerdag. Åge Hareide, Jon Dahl Tomasson og Niels Frederiksen var også til stede, for ny inspiration er der altid plads til.

Læs nyheden

Cornelius sparkede The Double til FCK

Andreas Cornelius stod for karrierens første to mål mod Brøndby, da FC København med 3-1 vandt pokalen og dermed The Double.

Læs nyheden

Årets seriehold: En fantastisk oplevelse

Der var smil over hele ansigtet, da Kjellerup IF gik på banen for at blive hyldet for sine præstationer i DBU Pokalen – præstationer, der betød at midtjyderne var det seriehold, der nåede længst i turneringen.

Læs nyheden

Endelig licenstildeling

Med licensappeludvalgets behandlinger på tirsdagens møde er sammensætningen af Herre-DM og ungdomsrækker på drenge og pigesiden på plads

Læs nyheden

Lyngby BK får licens til ny superligasæson

Lyngby BK får licens til at fortsætte i ALKA Superligaen efter fremlæggelse af nyt materiale. DBU Licensappeludvalget kritiserer klubbens håndtering af sagen.

Læs nyheden

Landsholdsudtagelse: To debutanter

Lukas Lerager og Frederik Sørensen er de to nye blandt Åge Hareides 23 spillere, der møder Tyskland og Kasakhstan i juni måned.

Læs nyheden

Sammentømret hold skal sikre EM-succes

U21 EM: Niels Frederiksen løftede mandag eftermiddag sløret for, hvilke 23 spillere, der om kort tid skal repræsentere Danmark ved U21 EM i Polen. En EM-trup, der også bød flere U21-debutanter

Læs nyheden

Fynsk pokalbrag live-streames

Serie 2-holdet DSIO får kamp til stregen i DBU Pokalen, når de i et vaskeægte lokalbrag møder traditionsklubben B1913 fra Danmarksserien. Den stærke modstander skræmmer dog ikke DSIO. Kampen live-streames med kommentator.

Læs nyheden

Nils Nielsen: Defensiven skal sidde lige i skabet

Når kvindelandsholdet samles i begyndelsen af juni, er det sidste gang, før EM-truppen sættes af landstræneren. Den korte samling bliver tilbragt på træningsbanen specielt med fokus på justeringerne i defensiven.

Læs nyheden

Log ind