MENU

Årets seriehold: En fantastisk oplevelse

Der var smil over hele ansigtet, da Kjellerup IF gik på banen for at blive hyldet for sine præstationer i DBU Pokalen – præstationer, der betød at midtjyderne var det seriehold, der nåede længst i turneringen.
Det var ikke kun FC København og Brøndby IF, der var på banen ved dagens finale i DBU Pokalen. Kjellerup IF havde nemlig også taget turen til Telia Parken i København – ikke kun for at være tilskuere til den udsolgte pokalkamp, men også for at blive hyldet i pausen for deres præstationer i DBU Pokalen. Præstationer, der betød en flot 1/8-finale til midtjyderne blandt andet efter et historisk comeback mod Lyngby BK.

”Det er jo en helt fantastisk oplevelse at være her – sikke en ramme og sikke en dag. Vi har glædet os rigtig meget, og der blev taget rigtig godt imod os - det er bestemt noget vi vil huske i klubben"

Er det større end jeres comeback mod Lyngby?

”Haha – det er jo to forskellige ting. Det er begge to rigtig store begivenheder for en klub som Kjellerup IF. Det ene var jo fodbold, det her er mere for klubben. Dette skæpper jo rigtig godt i vores klubkasse, og er til hele klubben ikke kun holdet. Men ingen tvivl om, at vi nok også skal fejre det med en lille fest og middag,” lyder det fra formand Lars Daugaard. Sammen med klubbens næstformand Anders Farsø kunne han modtage både klapsalver og cool cash, da DBU's formand Jesper Møller overrakte dem en check på 100.000 kroner.

Log ind