MENU

Måned

Billetsalg: Udsolgt til pokalfinalen

Både FC København og Brøndby IF fik onsdag solgt de sidste billetter i deres respektive afsnit til finalen i DBU Pokalen. Dermed er der både udsolgt på det neutrale afsnit og i de to fanafsnit.

Læs nyheden

Stolt Jens Maae dømmer pokalfinalen

Jens Maae skal for første gang i sin karriere dømme pokalfinalen, når Brøndby og FCK tørner sammen på Kristi Himmelfartsdag i Telia Parken. Den danske dommer er desuden udpeget til at dømme finalen ved U17-EM, som spilles på fredag.

Læs nyheden

Interessante muligheder i esport

DBU har nu lavet de foreløbigt første undersøgelser af esport, som skal danne grobund for eventuelle digitale tiltag. Umiddelbart er der grund til optimisme, lyder det.

Læs nyheden

Brøndby snuppede tiende pokaltitel

Brøndby startede stærkt og var efter ti minutter af pokalfinalen oppe med 2-0 mod Varde. De blå-gule vandt 3-1 og vandt dermed deres tiende pokaltitel.

Læs nyheden

Store Trænerdag: Kom tæt på Vilfort

Kim Vilfort holder et oplæg om talentudvikling på Store Trænerdag 2017, der afholdes på Brøndby Stadion den 25. maj. Du kan komme helt tæt på den tidligere Brøndby- og landsholdsprofil i vores portræt.

Læs nyheden

Brøndby får bøde for rottekast - Phiri-karantæne fastholdes

Fodboldens Disciplinærinstans har idømt Brøndby IF en bøde på 150.000 kr. for rottekast samt brug af pyroteknik i kampen mod FC København den 17. april. FCK sanktioneres med 75.000 kr. for brug af pyroteknik i samme opgør. Intansen fastholder samtidig karantænen til Brøndbys Lebogang Phiri i pokalsemifinalen mod FC Midtjylland.

Læs nyheden

Kvindelandsholdet vil slå AB’s tilskuerrekord

De danske fodboldkvinder spiller sidste testkamp på hjemmebane, før det går løs til EM til sommer mod storholdet England. Kampen spilles på Gladsaxe Stadion, hvor tilskuerrekorden lige nu er 10.039. Den rekord skal de danske kvinder forsøge at slå.

Læs nyheden

Få hjælp til foreningsudvikling

I Kjellerup IF var man med i en klubmåling som et led i en foreningsudvikling. Klubben håber, at der kan komme flere frivillige gennem arbejdet.

Læs nyheden

Pokalfinale: Billetsalg begynder næste tirsdag

Årets pokalfinale mellem FC København og Brøndby IF er en højrisikokamp og ventes udsolgt på kort tid. DBU har fordelt tribunerne efter rådgivning fra Politiet og efter en god dialog med klubberne. Det offentlige salg begynder tirsdag den 16. maj 2017 efter klubbernes loyalitetssalg er afsluttet.

Læs nyheden

Oddset bliver hovedsponsor for kvindelandsholdet

Det danske kvindelandshold teamer op med Oddset, når der til sommer skal spilles om EM-medaljer i Holland. Samarbejdsaftalen strækker sig over to år til og med VM i Frankrig 2019.

Læs nyheden

Log ind