Måned

Superligadommer Lars Christoffersen stopper karrieren

Superligaens mest erfarne dommer, Lars Christoffersen, lægger fløjten på hylden ved udgangen af indeværende sæson. 44-årige Christoffersen har 12 år som Superligadommer, seks år som FIFA-dommer og finalen i DBU Pokalen i 2012 på sit flotte CV.

Læs nyheden

Tidligere spillere tilbage i nationaltrøjen

Morten Bisgaard og Flemming Nielsen har tidligere selv optrådt på de danske landshold, og nu er de tilbage i nye roller som assistenttrænere for henholdsvis U17- og U19-landsholdene på drengesiden.

Læs nyheden

Kontakt modstanderen med DBU's Fodboldapp

Kontaktoplysninger på modstandernes trænere kan findes via DBU's Fodboldapp. Det gør det let at komme i kontakt med dem.

Læs nyheden

Tag dommerkort med andre unge

Hvis du går rundt med en dommerdrøm i maven, kan du bruge en uge af din sommerferie på at tage dommerkort med andre fodboldglade unge.

Læs nyheden

Licensklubberne på plads til næste sæson

DBU’s Herreeliteungdomsgruppe har netop offentliggjort listen af T, B- og A-licensklubber for 2017/2018.

Læs nyheden

VM-kval byder på lidt af det hele

Det danske kvindelandshold skal krydse klinger med Sverige, Ungarn, Kroatien og Ukraine, når VM-kvalifikationen sparkes igang til efteråret. Landstræner Nils Nielsen glæder sig over det mangfoldige felt, men føler sig langt fra sikker på avancement.

Læs nyheden

Datatjek i KlubOffice skal hjælpe klubberne

I KlubOffice er netop lanceret det såkaldte "Overblik", som hjælper den enkelte klub med at få et overblik over dens data. Man finder overblikket på forsiden af KlubOffice.

Læs nyheden
DEBAT: Pas på, vi ikke kvæler frivilligheden

DEBAT: Pas på, vi ikke kvæler frivilligheden

Af: Anders Nannerup, formand Kastrup Boldklub, Johnny Krogh Hansen, formand Ravnsbjerg IF

Det er de færreste af os, der bliver frivillige for at sidde og udfylde papirer. Vi er der for sagen og de sociale relationer. Det hedder en ildsjæl, fordi man brænder for noget. Men når man brænder for noget, kan man også brænde ud.

Læs nyheden

Stor skolefodbold-fest på torsdag!

Torsdag den 27. april afvikles finalerne i Ekstra Bladet Skolefodbold 2016/2017 på EWII Park i Odense. Imellem kampene leverer Jimilian underholdningen. Der er gratis adgang, så mød op til en fantastisk afslutning på årets skolefodboldturnering.

Læs nyheden

Nørrebro FF vinder næste live-stream

Serie 5-klubben Nørrebro FF er det andet hold til at vinde live-stream og kommentering af en kamp i DBU Pokalen. Den nyopstartede klub er meget stolt over muligheden og vil belønne seerne med underholdende fodbold, når Amager FF kommer forbi Kløvermarken tirsdag aften.

Læs nyheden

Log ind