MENU

Måned

Multikulturelt hold vinder live-stream

Serie 5-klubben Esbjerg United er valgt som det tredje hold til at få sin pokalkamp live-streamet. Klubben integrerer nydanskere via spillet på grønsværen og består af mange spillere med flygtningebaggrund fordelt på 11 forskellige nationaliteter.

Læs nyheden

Danskerne fortjener en sportsminister

Sport bidrager til bedre sundhed, integration og uddannelse i det danske samfund – og kan bidrage med større fællesskab og eksport af dansk foreningsliv. Udbyttet kan blive endnu større, hvis der kommer en sportsminister.

Læs nyheden

Landstrænerne på roadtrip

Åge Hareide og Niels Frederiksen er i denne uge på roadtrip, hvor de besøger de jyske Superligaklubber blandt andet for at tale med klubtrænerne, -direktører og se på spillere.

Læs nyheden

3F Liga-klubberne beholder licensen

Landets bedste kvindeklubber har ydet en kæmpe indsats for at leve op til licenskravene, og kan fortsætte deres virke i landets bedste række fra næste sæson, der også byder på en sammenlægning af to store Aarhus-klubber.

Læs nyheden

- Jeg glæder mig hver gang, jeg skal dømme

Jacob Sørensen blev dommer på en uge, da han tilmeldte sig DBU’s Dommercamp sidste år. Ifølge ham var det en god måde at komme i gang med dommergerningen på.

Læs nyheden

Kvindeligaen skal i en liga for sig

Den bedste danske kvindeliga skal styrkes, hvis ambitionen om flere tilskuere, sponsorer og TV-dækning skal opfyldes. Derfor sætter DBU og Kvindedivisionsforeningen nu et fælles udviklingsprojekt i gang, som bliver en hjørnesten i den samarbejdsaftale som DBU og Kvindedivisionsforeningen samtidig har underskrevet.

Læs nyheden

Ikke kun Tordenskjolds soldater

Thorsø-Tungelund IF er en af de klubber, der har fået foretaget en klubmåling. Her fandt klubben ud af, at de frivillige skulle have mere fokus.

Læs nyheden

Tarm mod Lem live med komiker som medkommentator

DBU live-streamer pokalopgøret mellem Tarm IF og Lem Boldklub, der trak en masse sjove overskrifter i sidste uge. Komiker Anders Fjelsted er medkommentator

Læs nyheden

Log ind