MENU

Selv landstrænere kan lære mere

Knap 400 trænere fra forskellige niveauer deltog på årets Store Trænerdag. Åge Hareide, Jon Dahl Tomasson og Niels Frederiksen var også til stede, for ny inspiration er der altid plads til.

380 trænere deltog i Store Trænerdag 2017, der traditionen tro blev afholdt på Kr. Himmelfartsdag. Temaet var talentudvikling i børne- og ungdomsfodbolden ved oplæg og praktisk træning på Brøndby Stadions fine grønsvær. 

Niels Lawaetz og Jan Michaelsen delte ud af deres erfaringer med de mindre årgange i KB, mens Flemming Pedersen talte den strategiske talentudvikling i FC Nordsjælland med efterfølgende træning ledt af U17 Liga-træner Kasper Kurland.

Ud over de knap 400 trænere fra hele landet var landstrænertrioen Åge Hareide, Jon Dahl Tomasson og Niels Frederiksen også til stede. Og ifølge Hareide af en simpel årsag:

”Fodbold er altid i læring, og derfor kan man som træner altid lære mere og blive klogere,” fortæller A-landstræneren. 

Niels Frederiksen ser dagen som en fantastisk mulighed for at dele ud af sine trænererfaringer og vende tingenes tilstand med sine kolleger. 

”Det er en dag med masser af spændende oplæg, og hvor man kan få en masse inspiration og nye input, siger U21-landstræneren. 

I videoen øverst har vi samlet de bedste billeder fra Store Trænerdag 2017 i en video. Du kan læse mere om dagen lige her

Log ind