MENU

10-årige afslører Dansk Fodbold Award nominering

Brøndbys Nanna Christiansen og Simone Boye Sørensen fik sig noget af en overraskelse, da de under et møde med to fans fik at vide, at de er blandt de nominerede i kategorien Årets 3F Ligaspiller til Dansk Fodbold Award ’17.

De troede egentlig, at der var tale om et ’meet and greet’ med to fans. I stedet var det fodboldspillerne Nanna Christiansen og Simone Boye Sørensen, der fik sig noget af en oplevelse, da det blev afsløret, at de begge er nomineret til Dansk Fodbold Award.

Det er første gang, DBU kårer Årets 3F Ligaspiller til Dansk Fodbold Award, og Nanna Christiansen og Simone Boye Sørensen er dermed blandt de første nogensinde, der kan vinde prisen. Ud over de to Brøndby-spillere er Theresa Nielsen, som for nyligt skiftede til Vålerenga Fotball, og Florentina Olar fra Fortuna Hjørring nominerede i kategorien.

Du kan se, hvem der løber med æren som Årets 3F Ligaspiller, når Kanal 5 viser Dansk Fodbold Award mandag den 20. marts kl. 20.00.

Hvis du vil se showet live, kan du købe billetter til showet for 125 kr.

DBU offentliggør løbende de nominerede i de forskellige kategorier til Dansk Fodbold Award. Glæd dig blandt andet til at finde ud af, hvem der er nomineret i kategorierne Oddset Årets Mandlige Spiller, Årets Kvindelige Spiller og Carlsberg Årets mål. 

Log ind