MENU

Kom endnu tættere på DBU Pokalen

DBU satser yderligere på DBU Pokalen allerede fra den kommende runde. Her vil et helt nyt pokalstudie tage fodboldfans endnu tættere på DBU Pokalen gennem reportager, ekspertanalyser og højdepunkter fra de enkelte kampe.

Pokalstudie_500
Optagelserne til den første udseendelse, der har premiere på mandag den 27. februar blev lavet i dag. Vi glæder os til at tage jer med endnu tættere på DBU Pokalen. Foto: DBU


Allerede sidste år tog DBU i form af en ny streamingskanal - www.pokaltv.dbu.dk - DBU Pokalen endnu tættere på sine fans over hele landet. Udvalgte kampe, der ikke blev sendt på TV, blev i stedet streamet til glæde for de mange fans, der ellers ikke kunne se deres favorithold i aktion.

Med årets 1/8 delsfinaler suppleres TV- og streamingkampe med et pokalstudie, der igen bringer fodboldfans helt tæt på pokalhistorien. Her vil eksperter med både træner, spiller og journalistbaggrund klæde os alle på til den kommende runde gennem pokalreportager, analyser og diskussioner.

I den første udgave, der udkommer mandag den 27. februar bliver det Tipsbladets Sebastian Stanbury og tidl. FC Roskilde træner Martin Jungsgaard, der kommer i studiet og nørder igennem.

”DBU Pokalen er en turnering, der på sin helt egen og unikke måde samler fodbolddanmark på tværs af geografi og rækker. Det er en turnering, hvor alle klubber fra serie 6 til Alka Superligaen har en chance for at skabe store resultater. Pokalturneringen er ofte garant for overraskelser og gode historier, hvor netop videomediet er den perfekte platform til at formidle de ofte store følelser som pokalkampe kan bringe frem,” lyder det fra Katja Moesgaard, DBU’s kommercielle direktør, og fortsætter:

”At vi nu udvider vores videoplatform til også at inkludere studieproduceret indhold på DBU Pokalen er blot endnu et skridt i vores video- og content satsning, og vi håber at de danske fodboldfans vil tage rigtig godt imod, når vi har premiere på mandag som optakt til 1/8 delsfinalerne i DBU Pokalen,” siger Moesgaard.

Ud over mere DBU produceret pokalindhold bliver 2017 et år, hvor satsningen på video tager fart på mange andre områder og som fans bør glæde sig til. Herunder en re-lancering af den allerede eksisterende videoplatform med lang række unikt fodboldindhold fra nu og datid, en række fodboldfaglige formater omkring vores landshold samt endnu flere live-streamede fodboldkampe.

Du kan følge optakten til 1/8 delsfinalerne i DBU Pokalen fra på mandag på www.pokaltv.dbu.dk. Hold øje med hvornår på dagen optakten udkommer, på turneringens facebookside - www.facebook.com/dbupokalen

TV3+ og TV3 Sport viser fire af rundens kampe direkte på TV mens at DBU streamingkanal allerede tirsdag viser Vendsyssel FFs kamp mod HB Køge, hvor Erik Rasmussens får debut på Bredbånd Nord Arena. Kampen kan ses på pokaltv.dbu.dk

Se resten af kampprogrammet for DBU Pokalens 1/8 delsfinaler her


Log ind