MENU

Morgenværter vækker Dolberg

P3-værterne David Mandel og Tue Sørensen ringede her til morgen til Kasper Dolberg for at overbringe ham nyheden om, at han er nomineret i kategorien Langelænder Årets Mandlige Talent. Ud over Ajax-spilleren er Pione Sisto, Marcus Ingvartsen og Jeppe Højbjerg nomineret.Hvis du er vant til at høre Go’Morgen P3, er du ikke i tvivl om, at vært David Mandel mener, at Kasper Dolberg er verdens bedste fodboldspiller. Det er derfor svært at sige, hvem der var mest begejstret efter morgenens telefonsamtale live i radioen. For det er uden tvivl stort for Kasper Dolberg at være nomineret til Dansk Fodbold Award, men om muligt var det en lige så stor oplevelse for P3-vært David Mandel at få lov til at overbringe Kasper Dolberg den glædelige nyhed.

Også Pione Sisto, Marcus Ingvartsen og Jeppe Højberg er nominerede i kategorien Langelænder Årets Mandlige Talent. Hvem der vinder, kan du se, når Kanal 5 viser Dansk Fodbold Award den 20. marts kl. 20.00.

Hvis du hellere vil se showet live, kan du købe billetter på billetsalg.dbu.dk. Billetprisen er 125 kroner, og aldersgrænsen til showet er minimum 13 år. 

Både tv-seere og publikum kan se frem til et festligt underholdningsshow med en række mindeværdige prisoverrækkelser.

DBU offentliggør løbende de nominerede i priskategorierne til Dansk Fodbold Award. 

Prisoversigt til Dansk Fodbold Award:

Årets Træner
Årets Kvindelige Spiller
Oddset Årets Mandlige Spiller
Årets 3F Ligaspiller
Årets Alka Superligaspiller
Årets Dommer
Årets Kvindelige Talent
Langelænder Årets Mandlige Talent
Carlsberg Årets Mål
Årets Fodboldklub
Fodboldens Hall of Fame
En Del af Noget Større-prisen

Læs også:

David Nielsen overrasket på live tv
10-årige afslører Dansk Fodbold Award nominering
Dansk Fodbold Award sparker bolden op til fansene


Log ind