MENU

Mere kvindefodbold til folket!

Nu får hele Danmark mulighed for at følge kvindelandsholdet til ”mini-VM” i Algarve i denne uge. DBU er kommet frem til en løsning, der sikrer livestreaming af holdets fire kampe i den prestigefyldte turnering på DBU´s egen tv-platform.

Det danske kvindelandshold skruer for alvor op for EM-forberedelserne, når de mandag drager mod den portugisiske kyst til Algarve Cup – også kendt som ”det uofficielle VM”. Turneringen er velbesøgt af nogle af verdens allerstørste fodboldnationer som OL-bronzevinderne fra Canada, som Danmark krydser klinger med i åbningskampen. Og nu får den danske befolkning altså mulighed for at følge med i Danmarks kampe live. Men det har ikke været en let opgave at sikre endnu mere kvindefodbold på skærmen til de mange rød-hvide fans.

”Vi har kæmpet en brav kamp for at sikre, at Danmarks kampe i første omgang kunne blive transmitteret på nationalt tv, men det var desværre ikke en mulighed. Men vi synes ikke, at vi ville skuffe kvindelandsholdets mange fans, og i sidste øjeblik er det altså endelig lykkedes os at sikre rettighederne til kampene, så vi selv kan sende kampene direkte hjem i danskernes stuer,” fortæller Katja Moesgaard, kommerciel direktør i DBU, der har stået for arbejdet med at sikre rettighederne til Danmarks kampe.

Danmark spiller fire kampe ved turneringen, der løber fra 1. marts – 8. marts. Kampene livestreames fra Algarve på DBU´s egen videoplatform DBUTV, og der sørges desuden for at offentliggøre direkte link til kampene på kvindelandsholdets facebookside.

Danmarks kampprogram til Algarve Cup:

Onsdag 1. marts 19.30: Danmark – Canada
Fredag 3. marts 20.00: Portugal – Danmark
Mandag 6. marts 20.00: Danmark – Rusland
Onsdag 8. marts: Placeringskamp. Modstander og kamptidspunkt er fortsat ukendt

Log ind