Indstil jeres U14-piger til talentsamling

Løber der nogle dygtige U14-piger rundt i din klub, kan du nu indstille dem til DBU talentsamling. Alle spillere, der indstilles, kommer til mindst én samling.I juli jagter kvindelandsholdet medaljer til EM i Holland, men inden da har din klub mulighed for at være med til at finde den næste landsholdsstjerne.

Alle klubber i landet kan frem til tirsdag den 27. juni indstille talentfulde piger fra årgang 2004 til U14 talenttræning. Samtlige indstillede spillere vil blive tilbudt at deltage i minimum en samling, og ca. 180 kommer til DBU U14 talenttræning i 2017/18.

Spillere, som indstilles, skal have en lyst og vilje til at blive bedre samt træne mindst tre gange om ugen året rundt. DBU scouter efter spillernes spidskompetencer på grønsværen på de fysiske, mentale, tekniske og/eller taktiske parametre.

Spidskompetencer for markspillere er eksempelvis boldkontrol, vindermentalitet eller spilintelligens. For målmænd er det først og fremmest lysten til at vogte buret, der tæller, men også engagement i kampene og selvfølgelig evnen til at redde bolden.

Følgende antal spillere kan indstilles per klub:

  • Højeste lokalunionsrække: Max. 5 markspillere og én keeper
  • Næsthøjeste lokalunionsrække: Max. 3 markspillere og én keeper
  • Øvrige rækker: Max. 2 markspillere og én keeper

Du indstiller dine U14-piger lige her, og skulle du have spørgsmål eller udfordringer ved indstillingen, kontakt da talentudviklingskoordinator Thomas Jensen.

Samlingerne varierer fra landsdel til landsdel, men finder sted i august og september i år. 

Log ind