MENU

Måned

Bendtner starter mod Rumænien

Når Danmark om en time løber på banen i Telia Parken til den afgørende VM-kvalifikationskamp mod Rumænien, er det med hele tre udskiftninger i startopstillingen sammenlignet med seneste kamp mod Montenegro.

Læs nyheden

Her er den perfekte landsholdsspiller

I aften skal alle spillernes styrker i spil for at sikre tre afgørende point til Danmark! Men hvordan vil den perfekte danske landsholdsspiller se ud? Yussuf Poulsen og Mathias Zanka har klippet og klistret og giver her deres bud.

Læs nyheden

U21-landsholdet sled i det, men vandt 5-2

Georgien imponerede spillemæssigt, men det danske U21-landshold formåede alligevel at sikre en solid 5-2-sejr i EM-kvalifikationen.

Læs nyheden

Eriksen matchvinder mod Montenegro

Christian Eriksen scorede for femte landskamp i træk og noterede sig for kampens eneste mål i en vigtig dansk sejr på udebane mod Montenegro i VM-kvalifikationen.

Læs nyheden

Yurary erstatter Jørgensen

Der er kun en udskiftning i start 11eren i forhold til seneste kamp mod Armenien, hvor Yussuf Yurary Poulsen erstatter Nicolai Jørgensen

Læs nyheden

Hvem er lettest af forstå: Åge eller Ståle?

12-årige Carl var mandag landsholdsreporter for en dag, og han var stålsat på at finde ud af, hvilken norsk træner der er lettest at forstå: Landstræner Åge Hareide eller Ståle Solbakken?

Læs nyheden

18 gengangere til VM-kval-brag

Kvindelandsholdets trup til de vigtige kvalifikationskampe mod Sverige og Kroatien er identisk med den, der åbnede jagten på VM med en storsejr i Ungarn.

Læs nyheden

Fodboldens Appelinstans reducerer FCK-sanktion

Fodboldens Appelinstans skærper bøden, men lemper tilskuersanktionerne i instansens afgørelse i den appelsag, som F.C. København havde indbragt efter Fodboldens Disciplinærinstans’ afgørelse den 22. august 2017.

Læs nyheden

Log ind