MENU

Måned

DEBAT: Frivillige er en guldgrube for kommunerne

For hver krone kommunen investerer i deres lokale fodboldklubber får de deres investering mange gange igen. Den frivillige arbejdskraft i fodboldklubberne har en værdi, der svarer til mere end 9000 fuldtidsstillinger. Samtidig skaber fodboldklubber en enorm kommunal værdi i form af sundhedsfremmende aktiviteter, lokalt sammenhold, integration og fritidsaktiviteter. Alt sammen områder, der må stå højt på ønskelisten hos de kommunalpolitikere, der snart skal på valg.

Læs nyheden

Fodbold er den bedste medicin

Når mænd med diabetes og hjertesygdomme snører fodboldstøvlerne, kan de ikke kun mærke det på kroppens kilo. Også mængden af medicin falder. Men de sundhedsgavnlige effekter sidder ikke kun i kroppen. Det sociale liv er også en vigtig del af boldspillet.

Læs nyheden

En ny fortælling om fodboldspillende teenagepiger

Viden og indsigt i et travlt ungdomsliv, hvor fodbolden kun er én af de arenaer som den fodboldspillende teenagepige skal begå sig i.

Læs nyheden

Store Trænertræf: Her er programmet

Årets program på Store Trænertræf 10.-11. november byder på en bred vifte af oplægsholdere fra forskellige dele af fodboldens verden. Oplev blandt andre Morten Bisgaard og Lene Terp – der er indhold for trænere på alle niveauer.

Læs nyheden

Delaftale på plads: Spillerne er klar til Kroatien-kamp

DBU og Spillerforeningen har indgået en aftale om, at spillerne møder ind til landskampen mod Kroatien, og at forhandlingerne fortsætter efter kampen.

Læs nyheden

Futsal er forberedelse til udefodbold

Netop nu tilbydes trænerkurser i Futsal. Få grundlæggende kendskab til spillet og se, hvor meget af det taktiske og tekniske spil, der kan bruges til udendørs fodbold også.

Læs nyheden

Fodbold Fitness ABC i kamp for brysterne ved Lyserød Lørdag

Læs nyheden

Spillernes afbud fører til aflysning af VM-kvalkamp

DBU har i dag meddelt det svenske fodboldforbund, at spillerne på Kvindelandsholdet ikke er mødt ind for at spille kampen, der nu ikke bliver spillet. "En historisk dårlig dag for Kvindelandsholdet og for alle i dansk fodbold," siger elitechef Kim Hallberg.

Læs nyheden

DBU-bestyrelse bakker op i forhandlinger

Uenigheder om nye landsholdsaftaler handler mere om principielle spørgsmål end om økonomi. Forhandlinger skal ikke hastes igennem eller forstyrre sportslige forberedelser, understreger DBU’s bestyrelse. I morgen klokken 10 vil DBU orientere det svenske fodboldforbund om, at spillerne ikke vil spille kampen.

Læs nyheden

Sådan får du billetter til VM playoff-kampene

Læs her alt om, hvordan du kan sikre dig billetter til de to kommende playoff-kampe mod Irland, og hør også landstræner Åge Hareides første kommentarer til resultatet af dagens lodtrækning.

Læs nyheden

Log ind