MENU

EM-sølvvinderne samles igen til revanche

Landstræner Søren Randa-Boldt har udtaget de spillere, der skal sikre oprejsning for nederlaget i EM-finalen mod Holland den 15. september og sparke VM-kvalifikationen i gang mod Ungarn.

Der er masser af kendte ansigter – og et par nye – når kvindelandsholdet samles den 11. september. Samlingen byder både på en reel EM-revanche mod Holland i en testkamp den 15. september i Horsens og den første VM-kvalifikationskamp mod Ungarn på udebane den 19. september.

Landstræner Søren Randa-Boldt har haft fat i bruttolisten fra EM for at sammensætte holdet, og har desuden indkaldt to unge angriber-talenter:

”Det er jo næsten EM-truppen vi har at gøre med, og det kan vist heller ikke overraske ovenpå de fantastiske præstationer i Holland i sommer. EM betød desværre også skader i midterforsvaret, hvor Stine Larsen på fornemmeste vis skiftede angrebet ud med sin gamle plads i bagerste kæde. Den konstellation kan blive aktuel igen, og derfor har vi indkaldt Signe Bruun og Caroline Møller fra Fortuna Hjørring som erstatning i angrebet,” siger Søren Randa-Boldt.

Efter revanche-kampen mod Holland 15. september venter Ungarn i den første VM-kvalifikationskamp. For Søren Randa-Boldt er det altafgørende, at få sparket kvalifikationen ordentligt i gang med en sejr i Ungarn:

”Jeg vil rigtig gerne hjælpe holdet godt i gang med den nye kvalifikation. Der er ikke råd til at smide point i starten, selvom der venter tre svære udebanekampe i efteråret. Jeg har snakket med alle spillerne før udtagelsen, og de er tændte og enige om, at vi skal give alt, hvad de har for at sikre den bedste start på vejen mod en ny slutrunde,” siger Søren Randa-Boldt.

Truppen til kampen mod Holland består af 22 spillere, mens truppen til Ungarn tæller 18 spillere. Du kan se begge trupper her

Mie Leth Jans og Line S. Jensen er fortsat ude med skade, mens Simone Boye igen træner med sit hold i FC Rosengaard og derfor er med i truppen til de to landskampe. 

Log ind