MENU

Sådan får du billet til VM i Rusland

Skal du tilbringe sommeren med VM-fodbold på programmet? Her kan du læse meget mere om hvordan du sikrer din billet til slutrunden i Rusland.

Der er blevet trukket lod til VM-slutrunden i Rusland 2018. Danmark møder Peru, Australien og Frankrig. 

Billetsalget til Danmarks kampe administreres af FIFA og billetterne fordeles gennem en ansøgningsproces. Vi har listet alle de nødvendige informationer om billetsalget til dig lige her: 

Hvordan ansøger jeg om billetter til det danske fanafsnit?
FIFA har allokeret billetter til de enkelte forbund, heriblandt DBU. Ønsker du billetter til det danske fanafsnit, er det denne kvote der ansøges ud fra. Selvom et særskilte antal billetter er allokeret til DBU, vil billetansøgningen stadigvæk administreres gennem FIFA. Bemærk at billetsalget er bygget op om en billetansøgning og ikke et direkte køb.
Læs mere og ansøg her: http://www.fifa.com/worldcup/organisation/ticketing/apply-for-tickets.html

Billetter til neutrale afsnit
Der er også mulighed for at ansøge om billetter til neutrale afsnit på stadion. Hvis du enten ikke ønsker at sidde med de danske fans, eller selv vurderer, at du har større chance for at få billetter ved at sidde i de neutrale lokationer. Dette gøres ved at klikke 'individual match tickets' i stedet for 'Supporter tickets' i ansøgningsprocessens tredje stadie 'Select product'. 

Hvornår kan jeg ansøge?
Ansøgningsperioden for billetter til de danske fanafsnit er fra den 5. december – 31. januar. Samtlige billetansøgninger foretaget i denne periode vil blive taget i betragtning. Der arbejdes således ikke ud fra et ”først-til-mølle” princip.
Læs mere her: http://www.fifa.com/worldcup/organisation/ticketing/ticket-information.html

Hvem kan ansøge om billetter til det danske fanafsnit?
For at ansøge om billetter til det danske fanafsnit skal du enten være bosiddende i Danmark eller være dansk statsborger. Denne information skal du tilkendegive i ansøgningsfasen. 

Vil der være særlige fordele for medlemmer af Fanklubben?
Skulle antallet af billetansøgere være højere end antallet af billetter til rådighed til en kamp, vil man som medlem af Fanklubben blive prioriteret før alle andre. Dem med flest loyalitetspoint vil blive prioriteret først. 
Læs mere om Fanklubben her: https://billetsalg.dbu.dk/index/eventdetails/eventno/58786#F8hXcUdTFRfQzAIK.97

Hvor mange billetter er der allokeret til de deltagende nationer?
DBU og de øvrige deltagernationer får allokeret 8% af de udbudte billetter til hver kamp. Det konkrete antal afhænger derfor af det enkelte stadions kapacitet.

Hvordan ved jeg, om jeg får billetter?
Umiddelbart efter ansøgningsfristen den 31. januar vil du få besked om din ansøgning er blevet godkendt. FIFA vil senest den 13. marts svare på alle ansøgninger. Indtil da kan du ikke vide dig sikker.

Hvor mange billetter kan jeg købe pr. ansøgning?

Du kan købe 3 billetter udover din egen pr. kamp. Altså 4 billetter pr. ansøgning pr. kamp. 

Hvor mange kampe kan jeg ansøge om billetter til?
Du kan ansøge om billetter til det danske fanafsnit til i alt 7 kampe (3 gruppekampe + finaler). Skulle Danmark blive slået ud, og du har billetter til efterfølgende kampe, vil du få refunderet pengene for disse billetter. Bemærk dog med et refunderingsgebyr på 10 USD per billet (dog maks. 40 USD). 

Hvad er FAN ID?
Den russiske regering har indført et FAN ID som lovkrav for at kunne deltage i kampene til VM. Du skal således ansøge om et FAN ID, når du har sikret dig billet for at kunne komme ind på stadion. Et FAN ID er ligeledes et alternativ til det traditionelle visum, da det giver adgang til Rusland fra 10 dage før til 10 dage efter slutrunden.  
Læs mere her: http://www.fifa.com/worldcup/organisation/fan-id/index.html

Hvad koster billetterne?
Priserne er angivet via følgende link: http://www.fifa.com/worldcup/organisation/ticketing/ticket-prices.html

Hvilke kategorier kan jeg købe billetter til?
Du kan ansøge om billetter i kategorierne 1, 2 og 3. Bemærk at der er en begrænset kapacitet i de enkelte kategorier. Hvis du vil øge chancen for at få billet, er det derfor vigtigt, at du tilkendegiver, at du ønsker en lavere/højere kategoriseret billet, såfremt din valgte kategori er udsolgt.  
Læs mere om de enkelte kategorier her: http://www.fifa.com/worldcup/organisation/ticketing/ticket-categories.html

Hvordan får jeg billetterne tilsendt?
Hvis din ansøgning bliver godkendt til billetter vil de blive sendt med posten til den angivne adresse. 

Bliver der arrangeret en DBU-pakkerejse?
Nej. I er dog altid velkomne til at tage kontakt til vores officielle rejsepartner, LA Travel, for spørgsmål om rejser til Rusland.  

Vil der være en særlig fan camp i Rusland?
Det forventer vi ikke. Det skyldes de store afstande mellem spillestederne. Skulle der alligevel opstå en camp i Rusland eller andre arrangementer der samler danske fans under VM, vil det fremgå på Herrelandsholdets sociale medier.

Log ind