MENU

Superligadommer indstiller karrieren

Dennis Mogensen har valgt at stoppe som dommer i landets bedste række efter flere end 20 år i den sorte trøje. Den 35-årige dommer får sin sidste aktion med fløjten i denne weekend, der er efterårssæsonens afsluttende runde af Superligaen.

Vi skal tilbage til 1997, hvor Dennis Mogensen for første gang stiftede bekendtskab med dommergerningen. Om en uge er det så slut for den bare 35-årige Mogensen, når han står med ansvaret for den afgørende fløjte Superligaens sidste runde før vinterpausen. Afskeden med dommergerningen er et afklaret, men alligevel sørgmodigt farvel til livet i den sorte trøje, siger Dennis Mogensen.

”Jeg er ved at være klar til at kaste mig over helt andre projekter end dommergerningen. Selvom jeg altid har været topmotiveret til mine Superliga-kampe, har jeg den seneste tid valgt at prioritere arbejde og familie højere. Jeg kommer til at savne kampene og kollegerne - men jeg ser virkelig også frem til at kaste mig over andre projekter og selvfølgelig til at kunne bruge endnu mere tid sammen med familien og mine tre små børn,” siger han.

Når Dennis Mogensen afslutter karrieren efter næste weekends spillerunde, bliver det med flere end 500 nationale og internationale dommeropgaver på CV´et.

Danske dommere indtager Europa League

Der er rift om de danske dommere på den internationale fodboldscene. Den 23. november dømte Jakob Kehlet Europa League-kampen Everton – Atalanta, og på torsdag skal Mads-Kristoffer Kristoffersen styre slagets gang i mellem Villarreal CF og Maccabi Tel Aviv.

Det er første gang i mange år, at to danske dommere påsættes kampe i Europa League i to runder i træk.

Log ind