MENU

Ny dommer i Superligaen

29-årige Benjamin Willaume-Jantzen rykkes op og bliver ny dommer i Alka Superligaen. Dermed er der i den kommende sæson 13 med fløjten i landets bedste fodboldrække.

Alka Superligaen er knapt gået på hæld, men forberedelserne til den kommende sæson er allerede i fuldt gang. Om under en måned sparkes 2017/18-turneringen i gang, og DBU´s Indrangeringsgruppe har udtaget en trup fortsat med 13 dommere til at styre begivenhederne i landets bedste række.

Benjamin Willaume-Jantzen bliver ny dommer fra den kommende sæson, hvor han efter tre år i 1. division skal dømme på det højeste niveau i Danmark.

29-årige Benjamin tog dommereksamen i 2002, og efter ti års erfaring som dommer blev han i 2012 rykket op i 2. division. To år senere skulle han styre løjerne i landets næstbedste række, og fra sæsonstart skal han være med til at føre stafetten videre fra Peter Rasmussen og Lars Christoffersen, der sagde stop efter den forgange Superligasæson.    

”Vi har en stor talentmasse med meget potentiale blandt dommerne i 1. division, og derfor var det ikke nemt at skulle vælge. Men valget er faldet på Benjamin Willaume-Jantzen, der har gjort det rigtig godt i den netop afsluttede sæson,” fortæller formand for indrangeringsgruppen, Henrik Nystrup Kragh. 

Indrangeringsgruppen har valgt at fastholde antallet på 13 dommere i Superligaen.

Også blandt linjedommerne i Superligaen er der sket udskiftning. Henrik Hansen og Nikolaj Christensen er blevet rykket op i Superligaen. Dette sker efter, at Jakob Bille har valgt at indstille karrieren.

Første chance for Superligadebut for de tre nye islæt bliver fra den 14. juli, hvor første runde af den nye sæson starter.

I landet næstbedste række rykker Anders Skjødt Voergaard op og bliver blandt dommerne, som skal fløjte 1. division den kommende sæson.

Dommerportræt:

Benjamin Willaume-Jantzen
Født: 29-06-1987
Dommereksamen i 2002
1. division i 2014

Anders Skjødt Voergaard
Født: 14-05-1988
Dommereksamen i 2008
2. division i 2016

Du kan se den samlede oversigt over alle elitedommere lige her

Log ind