MENU
D
T
M
S

Tarm mod Lem live med komiker som medkommentator

DBU live-streamer pokalopgøret mellem Tarm IF og Lem Boldklub, der trak en masse sjove overskrifter i sidste uge. Komiker Anders Fjelsted er medkommentator


Foto: Henrik OlesenFodbolddanmark morede sig godt og grundigt, da det i sidste uge kom frem, at serie 4-klubben Tarm IF tager imod Lem Boldklub fra serie 3 i DBU Pokalens tredje runde i morgen aften.

De sociale medier kogte nærmest over med den ene underholdende kommentar efter den anden om pokalopgøret, og fokus på kampen slutter ikke her. DBU har valgt at live-streame opgøret med Anders Frank ved mikrofonen, og han får komiker Anders Fjelsted som medkommentator.

Fjelsted er selv stor fodboldfan og glæder sig til opgaven.

"Det lyder dødskægt, og jeg er selv en rigtig fodboldtosse, så det skal nok blive godt. Nu må vi se, om jeg kan finde på noget sjovt, der ikke allerede er blevet sagt," siger komikeren.  

Tarm griner med
 
I Tarm IF er man begejstret for den øgede eksponering med Lem Boldklub som modstander og live-transmittering af kampen, også selvom det kommer på en lidt komisk baggrund.  

”Det er mega fedt og kæmpestort. Vi synes bare, at det er sjovt og god lir med al den omtale, der kom, da vi trak Lem i sidste uge. Det er vi vant til, og kan vi godt lide herude vest på,” siger cheftræner Søren Madsen, der ikke frygter en manglende motivation hos sine spillere.

”Jeg kan godt pille 20 procent af oplægget, for spillerne vil bare være klar, og jeg er sikker på, at der kommer væsentligt flere tilskuere end normalt. Vi glæder os meget," siger træneren. 

Tarm IF byder Lem Boldklub velkommen tirsdag kl. 19 på Tarm Stadion, og du kan se det kuriøse opgør live lige her.

Vind næste live-stream eller tur til pokalfinalen


Dit hold kan blive det fjerde i rækken efter Føllenslev-Særslev IF, Nørrebro FF og Tarm IF til at få vist jeres pokalkamp live ved at sende en ansøgning til de kommende runder lige her. Derudover får din klub mulighed for selv at uploade underholdende højdepunkter og mål fra jeres pokalkampe til pokaltv.dbu.dk, hvor de bedste mål og jubelscener eller andet bliver kåret og vist frem i vores nye magasinprogram om DBU Pokalen.

Vinder jeres hold rundens mål – vinder hele holdet en tur til pokalfinalen. I kan uploade jeres bud på rundens mål lige her.

Log ind