MENU

DFA: Stem på dine favoritter

Se de nominerede til Dansk Fodbold Award og stem på dine favoritter i kategorierne Årets Kvindelige Spiller, Oddset Årets Mandlige Spiller, Carlsberg Årets Mål og En Del af Noget Større.

Når DBU og Kanal 5 blænder op for Dansk Fodbold Award 2017 i Forum Horsens, er det med flere af de største fodboldprofiler på nomineringslisten. Indtil videre har vi afsløret de nominerede i kategorierne Årets 3F Ligaspiller, Årets Alka Superligaspiller, Årets Træner og Langelænder Årets Mandlige Talent. Nu er vi klar til at give jer navnene på de nominerede i de øvrige kategorier. 

I kategorien Oddset Årets Mandlige Spiller er fire af de største profiler fra landsholdet repræsenteret. Andreas Christensen, der imponerer i defensiven for Mönchengladbach, Christian Eriksen, der leverer pragtpræstationer i Tottenham hver uge, Kasper Schmeichel, der i seneste sæson bidrog til Leicesters overraskende Premier League-mesterskabstitel og ikke mindst Thomas Delaney, der regerede midtbanen for FC København, inden han i vinterpausen skiftede til Werder Bremen i den tyske Bundesliga, er alle nominerede, og du kan være med til at bestemme, hvem af de fire, der skal løbe med titlen som Oddset Årets Mandlige Spiller.

På kvindesiden er Pernille Harder, der sidste år blev kåret som Årets Kvindelige Spiller ved Dansk Fodbold Award 2016, nomineret i selvsamme kategori, hvor hun i år er oppe imod Janni Arnth, der til dagligt spiller i Linköping FC, Katrine Veje, der betragtes som en af de mest eksplosive spillere i kvindefodbolden og Nadia Nadim, der fremstår som en af kvindefodboldens store rollemodeller. 

Fodboldåret har endnu engang budt på adskillige pragtscoringer, som hyldes ved Dansk Fodbold Award 2017. De udvalgte scoringer er Mikkel Hedegaards mål mod FC Midtjylland, hvor han med sit eneste Superliga-mål nogensinde flugtede bolden i mål til perfektion og dermed bidrog til sidste års sølvkamp. André Bjerregaard fra AC Horsens udgør den anden nominering i kategorien Carlsberg Årets Mål, da han mod Viborg udførte det, man i fodboldsprog kalder en perfekt tre-trins-raket; en retningsbestemt brysttæmning, et delikat løft over en modspiller efterfulgt af en velplaceret flugter. FC Midtjyllands Simon Kroon er også med på listen, da han, inden skiftet fra SønderjyskE, mod OB leverede en ekvilibristisk hælscoring. Christian Eriksen står for den sidste nominering for det mål, han leverede mod Kasakhstan i VM-kvalifikationen i Parken, da han fra midten spadserede ned gennem tre modspillere og herefter fandt vejen til det lange hjørne.

I En Del af Noget Større-prisen er Boldklubben Enghaven, der bl.a. tilbyder fodbold til børn og unge med handicaps, projekt ’Mod All Odds’, hvor Hobro IK tager et socialt ansvar gennem et beskæftigelsesprojekt, Asyl Cup 2016, som havde deltagelse af 150 flygtninge, og Lykke Friis, en af de mest aktive og synlige ambassadører for fodbolden og dens rolle i samfundet, nominerede.

Desuden er Mads-Kristoffer Kristoffersen, Jens Maae, Jakob Kehlet og Michael Tykgaard nominerede i kategorien Årets Dommer, mens Spjald IF, Svaneke IK, Melby-Liseleje IF og Østerbro IF er oppe imod hinanden i kategorien Årets Fodboldklub. Kasper Dolberg blev i sidste uge overrasket med sin nominering som Langelænder Årets Mandlige Talent, og på kvindesiden er Sara Thrige Andersen fra Kolding Q, Nicoline Sørensen fra Brøndby IF, Laura Frank fra Fortuna Hjørring og Maria Lindblad Christensen også fra Fortuna Hjørring nominerede i kategorien Årets Kvindelige Talent.    

Du kan afgive din stemme på dfa17.dk og være med til at bestemme, hvem der skal løbe med titlen som Oddset Årets Mandlige Spiller, Årets Kvindelige Spiller, Carlsberg Årets Mål og En Del af Noget Større-prisen.

Når du stemmer, er du med i lodtrækningen om en række fede præmier. Du kan blandt andet vinde en plads på ’Verdens Bedste Fodboldrejse’.

Læs også:
Morgenværter vækker Dolberg
Her er Alka Superligaens bedste spillere
David Nielsen overrasket på live tv
10-årige afslører Dansk Fodbold Award nominering
Dansk Fodbold Award sparker bolden op til fansene

Log ind