Én spilledags karantæne til Marc Pedersen

SønderjyskE-spilleren Marc Pedersen er af Fodboldens Disciplinærinstans blevet tildelt én spilledags karantæne. Årsagen til karantænen er kommentarer fra Marc Pedersen om dommer Jakob Kehlet under et interview til bold.dk efter kampen.

Søndag d. 26. august 2018 blev Superligakampen F.C. København – SønderjyskE spillet i Parken i København. Kampen sluttede 3-2 til F.C. København. 

Efter kampen udtaler Marc Pedersen sig kritisk om kampens dommer, Jakob Kehlet, i et interview med bold.dk, hvor SønderjyskE-spilleren blandt andet siger:
”Jeg synes, det var et klamt nederlag. Det var ulækkert at komme ind i Parken, være godt med, komme foran, og så sørger nogen for, at det vender” og ”FCK er svære at slå, når de har overtaget, og de får overtaget, når de får det hele serveret. Og det fik de. I hvert fald så længe, at de var bagud.” 

Fodboldens Disciplinærinstans valgte på baggrund af ovenstående at åbne en sag mod Marc Pedersen. Den sag er nu behandlet. 

Fodboldens Disciplinærinstans er kommet frem til, at Marc Pedersen med sine udtalelser stiller spørgsmålstegn ved dommerens upartiskhed, og at han derfor overtræder etisk kodeks og samtidig har udvist sportslig, illoyal og usømmelig adfærd.

Marc Pedersen bliver tildelt én spilledags karantæne. 

Du kan læse hele kendelsen her

Log ind