MENU

Måned

Fælles initiativer i kampen mod fodbolduroligheder

Justitsministeren, Divisionsforeningen, Dansk Boldspil-Union, Danske Fodbold Fanklubber og Rigspolitiet præsenterer i dag et nyt fælles udspil, der skal sikre en tryg oplevelse, når man går til fodbold. Aktørerne foreslår at stramme karantænereglerne betydeligt, indføre krav om særskilte beredskabsplaner ved højrisikokampe og etablere et nyt dialogforum mellem de fem aktører.

Læs nyheden

Én spilledags karantæne til Marc Pedersen

SønderjyskE-spilleren Marc Pedersen er af Fodboldens Disciplinærinstans blevet tildelt én spilledags karantæne. Årsagen til karantænen er kommentarer fra Marc Pedersen om dommer Jakob Kehlet under et interview til bold.dk efter kampen.

Læs nyheden

Sen udligning sikrer vigtigt dansk point mod Kroatien

Det blev ikke til en storsejr. I lang tid lignede det faktisk et nederlag, der havde gjort det meget vanskeligt for de danske kvinder at komme til VM. Det endte dog heldigvis med uafgjort, hvilket betyder, at Danmark kan spille sig til VM med en sejr over Sverige på tirsdag. Du kan se højdepunkter fra kampen mod Kroatien her:

Læs nyheden

Tjen 20.000 kroner til din klub!

Nu kan din klub tjene penge samtidig med at I støtter en god sag. Red Barnet og DBU giver igen i år lokale foreninger mulighed for selv at designe en julekalender, som I kan sælge lokalt, så I let kan tjene penge til klubben.

Læs nyheden

DBU HAR TILBUDT SPILLERNE FORBEDREDE FORHOLD

Spillernes kritik af forhandlinger om ny landsholdsaftale er baseret på misforståelser, siger DBU-direktør. DBU har tværtimod tilbudt forbedrede forhold på flere områder.

Læs nyheden

Fodbold skal løfte velfærden i Morsø Kommune

En ny velfærdsalliance mellem Dansk Boldspil-Union (DBU) og Morsø Kommune skal styrke kommunens arbejde med velfærd og få flere til at bevæge sig og blive aktive i kommunens fodboldklubber og foreningsliv.

Læs nyheden

Unge under 30 vil være dommere

126 personer født i 1990 eller senere tog dommerkort i årets første seks måneder. Det svarer til syv ud af ti nye fodbolddommere.

Læs nyheden

Brøndby IF og AC Horsens får bøder af Fodboldens Disciplinærinstans

Pyroteknik, uroligheder og manglende sikkerhed i forbindelse med Superliga-kampen mellem AC Horsens og Brøndby IF d. 18. maj 2018 betyder, at Fodboldens Disciplinærinstans tildeler Brøndby IF og AC Horsens bøder, og at Brøndby IF får betinget fradømmelse af retten til at spille én hjemmekamp med tilskuere.

Læs nyheden

Nordiske fodboldforbund støtter Aleksander Ceferins kandidatur til ny periode som UEFA-præsident

I weekenden mødtes de seks nordiske fodboldforbund til det årlige Nordiske Møde, i år afholdt i Helsinki i Finland.

Læs nyheden

Homofobi i dansk fodbold

DBU har netop lavet en undersøgelse om fairplay. Klubberne er bl.a. blevet spurgt om, hvor ofte de oplever homofobiske tilråb til kampene? Det har 15 procent oplevet. Selvom de fleste klubber og spillere sjældent møder problemet, så er holdningen i DBU klar: Man må aldrig må tænke ‘kun’ 15 procent, og ét homofobisk tilråb er ét for meget.

Læs nyheden

Log ind