Måned

Tempo – men ingen mål – i Aalborg

Aftenens testkamp mod Chile bød på mange positive elementer. Der var fint med tempo i kampen og vi fik skabt en del chancer, det eneste der manglede var de danske scoringer – men da Chile heller ikke scorede, sluttede det 0-0 i Aalborg.

Læs nyheden

117 klubber søgte om en Trænerrådgiver

Børne- og ungdomstrænerne i 60 klubber kan i foråret se frem til at få inspiration af DBU’s Trænerrådgivere. I alt 117 klubber havde ansøgt, da fristen udløb.

Læs nyheden

FAQ: Værd at vide om fodboldpasset

Fra maj skal det danske fodboldfolk til at vænne sig til et nyt begreb, nemlig fodboldpasset. Vi har her samlet spørgsmål og svar, der kan hjælpe dig med at blive klogere på baggrunden for dit fodboldpas, og hvordan det kommer til at fungere.

Læs nyheden

VM-bydere inviteret til København

Til juni skal FIFA vælge vært for Fodbold-VM i 2026. I maj er de to kandidater til værtsrollen inviteret til København.

Læs nyheden

Kolding Q tager imod Brøndby i Kvindepokal-finalen

27. april tager Kolding Q hjemme på Kolding Stadion imod Brøndby IF, når finalebraget i Kvindepokalen løber af stablen.

Læs nyheden

Sociale aktiviteter fastholder mennesker i en sund træningsvane

Fodbold Fitness er længe blevet markedsført som sund, sjov og social træning. Ofte lægges der mest fokus på selve den sunde og sjove træning, men mange Fodbold Fitnesshold gør også noget helt særligt ud af det sociale aspekt, og det er med til at fastholde spillerne.

Læs nyheden

Kronprinsesse Mary på banen i kampen for glade fodboldbørn

H.K.H. Kronprinsesse Mary gik på plænen til landskampen på Brøndby stadion og modtog UEFA-donation på 50.000 euro for Mary Fondens arbejde for, at børn trives i fritidslivet. Donation skal hjælpe endnu flere børn til gode fodboldoplevelser i klubberne.

Læs nyheden

Sejr til Danmark efter tålmodigt spil

På en kold martsaften på Brøndby Stadion vandt Danmark første testkamp op mod VM i Rusland. Pione Sisto blev matchvinder i en kamp, hvor de danske spillere stod overfor et meget kompakt mellemamerikanske mandskab.

Læs nyheden

Matinique klæder Herrelandsholdet på til VM

DBU indgår aftale med Matinique, der bliver officiel leverandør af rejsetøj. Det betyder, at Herrelandsholdet og staben vil bære Matinique i forbindelse med nationale og internationale kampe, herunder til VM i Rusland.

Læs nyheden

Karen Holmgaard med i jagten på VM-drømmen

Det kan blive 19-årige Karen Holmgaards første gældende kamp på Kvindelandsholdet under cheftræner Lars Søndergaard, når Danmark tager imod Ukraine 9. april kl. 18.00 på Energi Viborg Arena.

Læs nyheden

Log ind