MENU

Måned

Lyngby Boldklub beholder klublicensen

I en kendelse af dags dato fra fodboldens licensappeludvalg er det blevet besluttet, at Lyngby Boldklub beholder sin klublicens i indeværende sæson.

Læs nyheden

Kvindelandsholdet tabte slaget om sidstepladsen

Det endte med en 4. plads i gruppespillet for det danske kvindelandsholdet ved dette års Algarve Cup efter et nederlag på 2-0 til Japan. Nu venter en placeringskamp onsdag.

Læs nyheden

Reformer i dansk fodbold enstemmigt vedtaget

DBU’s bestyrelse reduceres fra 16 til syv medlemmer, der indføres valgperioder for bestyrelsesmedlemmer og der skal arbejdes på større diversitet i bestyrelse og udvalg. Det blev enstemmigt besluttet på DBU’s Repræsentantskabsmøde i dag.

Læs nyheden

Hæder til frivillige ildsjæle fra hele Fodbold-Danmark

Traditionen tro blev frivillige fra hele Fodbold-Danmark hædret og hyldet ved DBU's Repræsentantskabsmøde i Herning. Mød lørdagens prismodtagere her i det miljø de til dagligt bevæger sig i.

Læs nyheden

Jesper Møller: Vi er på rette kurs. Nu skal vi fastholde fokus

DBU’s formand understregede, at der er styr på økonomien og organisationen. Mange af de fastsatte mål er allerede nået. Derfor er der behov for at kigge fremad

Læs nyheden

Danmark taber EM-revanche i sidste sekund

Kvindelandsholdet havde set frem til en sand EM-finalerevanche mod Holland. Men med mindre end 10 sekunder tilbage af kampen satte danskerne bolden i eget net, og Holland sikrede sig derved en sejr på 3-2. Du kan se højdepunkterne fra kampen lige her.

Læs nyheden

Alle prisvindere til Dansk Fodbold Award er fundet

11 priser og en plads i Fodboldens Hall of Fame blev i aftes uddelt i Herning. Stjerner fra Christian Eriksen til de lokale helte i Kildemosens Boldklub blev hyldet til årets udgave af Dansk Fodbold Award.

Læs nyheden

Kvindelandsholdet nomineret ved Danish Rainbow Awards

Det danske kvindelandshold er nomineret til Sportsprisen ved Danish Rainbow Awards for deres "uproblematiske tilgang til LGBT". Vinderen offentliggøres 25. april.

Læs nyheden

TJEN PENGE TIL DIT HOLD

Nu kan du tjene penge til dit fodboldhold og støtte en god sag ved at sælge skrabelodder for Fodboldens Lotteri.

Læs nyheden

Massiv IT-investering giver klubberne bedre hjælp og GRATIS IT-kurser

Gode IT-systemer og know-how om, hvordan man bruger dem, kan være en stor hjælp i de danske fodboldklubbers hverdag. Med baggrund i ønsket om at hjælpe klubberne mest muligt øger DBU derfor nu investeringerne på IT-området.

Læs nyheden

Log ind