Måned

U19-kvindelandsholdet taber knebent semifinalen ved EM

De danske U19-kvinder var snublende tæt på at slå de spanske, forsvarende europamestre i EM-semifinalen og derved snuppe pladsen i finalen. Men et langskud i 68. minut sikrede Spanien semifinalens eneste scoring og EM-finaledeltagelse.

Læs nyheden

Ny klubturnering skal bane vejen for talenterne

En ny træningsturnering på herresiden sparkes i gang i efteråret 2018, når klubber fra Danmark, Sverige, Tyskland og Polen tager hul på Baltic Sea Cup. En stærk U21-turnering med store perspektiver for dansk talentudvikling, lyder det både fra DBU, Divisionsforeningen og de danske klubber

Læs nyheden

150.000 fodboldglade danskere besøgte DBU Tour-festen

I halvanden måned har DBU Tour været land og rige rundt med VM i straffe, Fodboldens dag og storskærmsarrangementer. Opbakningen har været overvældende helt fra starten i Aarhus til afslutningen i København.

Læs nyheden

Kvindelandsholdsspiller lærer fra sig på DBU´s Fodboldskole

Rikke Sevecke har de seneste fem år brugt sin sommerferie fra topfodbolden på at træne tricks og finter til deltagerne på fodboldskolen. Nu er hun tilbage i barndomsklubben i Nykøbing som fodboldskoletræner, hvor børnene også lige skal have en autograf med mellem træningspassene.

Læs nyheden

Fra ghetto til græsplæne - fodbold hjælper børn i udsatte områder

850 børn skal i løbet af sommeren spille fodbold og være en del af et fællesskab, når DBU’s Get2 Fodboldskole løber af stablen.

Læs nyheden

Ærgerligt dansk nederlag til Kroatien

Danmark fik en drømmestart mod Kroatien med en scoring af Zanka efter blot 57 sekunder, desværre fik Mandzukic hurtigt udlignet – og herefter fulgte næsten 120 minutters tæt kamp om pladsen i kvartfinalen. I den sidste ende skulle der straffesparkskonkurrence til for at finde en vinder – og her trak kroaterne desværre det længste strå.

Læs nyheden

Log ind