Måned

Overskud fra VM-sang skal hjælpe børn

Udsatte børn får glæde af indtægter fra VM-sangen ’Hele Danmark Op At Stå’. VM-spillerne og Thomas Helmig har besluttet at give hele overskuddet til Fodboldfonden, der støtter udsatte og fattige børn i Danmark.

Læs nyheden

DBU sætter 400 ekstra VM-billetter til salg

Danske fans får ekstra mulighed for at støtte VM-holdet til ottendedelsfinalen mod Kroatien. DBU sætter 400 ekstra billetter til salg, og FIFA frigør løbende flere billetter.

Læs nyheden

Uafgjort sender Danmark videre

Tirsdagens kamp mod Frankrig bød ikke på de store chancer, og det takket være en solid dansk og fransk defensiv. Kampen endte 0-0, og det resultat var nok til dansk avancement til 1/8-finalerne ved VM i Rusland.

Læs nyheden
DEBAT: VM-landsholdet står på skuldrene af 126.000 frivillige

DEBAT: VM-landsholdet står på skuldrene af 126.000 frivillige

Af: METTE BOCK, KULTURMINISTER (LA) OG JESPER MØLLER, FORMAND FOR DANSK BOLDSPIL-UNION

Når herrelandsholdet i dag løber på banen på verdens største fodboldscene i Moskva, har landets fodboldfrivillige en stor del af æren.

Læs nyheden

Slut med boldforvirring hos kvinder og piger

Når efterårssæsonen 2018 sparkes i gang, vil det ikke længere være muligt at benytte en mindre og lettere boldtype hos U16 og U18 Piger samt kvindesenior i lokalunionernes turneringer.

Læs nyheden

Pigeklubber kompenseres for træning og udvikling af spillere

DBU´s bestyrelse har vedtaget en ny aftale om et nationalt kompensationssystem på pigesiden. Systemet sørger for kompensation til de breddeklubber, som har trænet spillere, der skifter til andre danske klubber og indgår en professionel kontrakt.

Læs nyheden

Første klub har aktiveret alle Fodboldpas

Den nystartede seniorklub fra Herning, In The Club, er den første klub, der er nået i mål. Alle spillere i klubben har nemlig aktiveret deres Fodboldpas.

Læs nyheden

Dansk remis mod Australien

Christian Eriksen sendte tidligt Danmark i front på et sandt drømmemål, men det lykkedes for australierne at komme tilbage – og takket være endnu et VAR-straffespark dømt mod Danmark, fik de udlignet til 1-1. Kampens slutresultat.

Læs nyheden

Ny struktur på dommerfronten

Der bliver lavet ny administrativ struktur på dommerområdet i DBU. Claus Bo Larsen, der har en lang glorværdig dommerkarriere bag sig, bliver hentet ind, og skal coache og sparre med Superliga-dommerne.

Læs nyheden

Log ind