MENU

Måned

Herrelandsholdet runder 200.000 følgere på Facebook

Med den første VM-kamp særdeles tæt på runder Herrelandsholdets Facebook-side et skarpt hjørne. Mere end 200.000 brugere følger nu holdet og kan følge med i film og opdateringer om alt fra træning, kampe og aktiviteter som VM-sang og samarbejde med Red Barnet.

Læs nyheden

Dansk storsejr over Ungarn

De danske kvinder vandt hele 5-1 på hjemmebanen i Viborg, og tog dermed et vigtigt skridt mod VM.

Læs nyheden

Otte vigtige projekter får støtte af DBU’s udviklingspulje

For første gang i år bliver der uddelt midler fra DBU’s udviklingspulje. Og blandt de projekter, der har fundet vej til udviklingspuljen er et spændende projekt med E-sport og et internationalt stævne i AB for spillere over 70.

Læs nyheden

Aftale på plads om herrelandsholdets VM-bonus

Hver spiller får 739.000 kr. for deltagelse i VM-gruppekampene. Hvis holdet går videre, er der flere penge. Det er resultatet af den aftale, som Spillerforeningen og DBU netop er blevet enige om.

Læs nyheden

Fodbold i skolen gav 13 unge mod på at blive frivillige

I forbindelse med DBU's skoleaktivitet 'Hovedet, Kroppen, Klubben' prøver elever fra udskolingen kræfter med instruktørrollen. I Maribo BK gav det 13 unge mod på at blive frivillige i fodboldklubben.

Læs nyheden

Fodboldens Disciplinærinstans genoptager ikke behandling af disciplinærsag mod SønderjyskE

Der er kommet afklaring i SønderjyskE-sagen. Og sagen genoptages ikke.

Læs nyheden

2-0 over Mexico: Danmark er VM-klar

De danske drenge leverede en stærk præstation på Brøndby Stadion, da de slog Mexico 2-0.

Læs nyheden

Motionsfodboldens Dag gav en god anledning til at starte

Den allerførste udgave af Motionsfodboldens Dag nogensinde er blevet afviklet i dag lørdag den 9. juni 2018. Over 40 fodboldklubber har holdt åben træning for at vise motionsinteresserede danskere, hvorfor Fodbold Fitness/motionsfodbold omtales som en af verdens bedste motionsformer.

Læs nyheden

Kvindelandsholdet tævede Ukraine på ikonisk arena

De danske kvinder sikrede sig endnu tre vigtige point i kampen om VM-billetten, da de til aften vandt hele 5-1 over Ukraine. Kampen blev spillet på Arena Lviv, der også lagde græs til herrernes EM-slutrunde i 2012.

Læs nyheden

BK Hellas har gjort det nemmere at være træner

Med hjælp fra en DBU-klubrådgiver har klubben formuleret en kort guide til, hvordan hver enkelt børne- og ungdomsårgang kan trænes. Målet er at tilbyde spillerne endnu bedre træning og at fastholde trænerne i klubben ved at lette deres opgaver.

Læs nyheden

Log ind