Måned

FC Prostata på banen

FC Prostata på banen

Af: DBU Kommunikation

Mændene fra Østerbros FC Prostata-hold er ikke i tvivl om de positive gevinster.

Læs nyheden

Bestyrelsens fokus og prioritering gør en forskel

I kan give klubbens motionsfodboldtilbud vinger ved at prioritere det i bestyrelsesarbejdet. Læs her hvordan og hvorfor, det er arbejdet værd.

Læs nyheden

Brøndby tager 11. pokaltitel med sejr over KoldingQ

Finalen i Kvindepokalen 2018 blev en målrig affære, da Brøndbys kvinder sikrede sig en 3-0 sejr over hjemmebaneholdet KoldingQ. Med sejren sikrer Brøndby sig dermed sin 11. pokaltitel.

Læs nyheden

To spilledages karantæne til Okore

AaB-spilleren Jores Okore er af Fodboldens Disciplinærinstans blevet tildelt to spilledages karantæne. Årsagen til karantænen er en kommentar fra Jores Okore til dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt umiddelbart efter kampen mellem AaB og FC Midtjylland.

Læs nyheden

DBU indgår merchandise-partnerskab med Alseca Int.

Alseca Int. og Dansk Boldspil-Union har indgået et merchandise-partnerskab, der betyder, at der er en række spændende produkter på vej op mod VM.

Læs nyheden

Drenge-licenserne er fastlagt efter nyt tiltag

Herreeliteungdomsgruppen har ansat en auditør, der har besøgt alle licensansøgere for at give et dybere indblik i klubbernes talentmiljøer.

Læs nyheden

Sydbank bliver ny sponsor for Kvindepokalen

Danmarks bedste turnering for kvindeholde får ny officiel partner fra den kommende sæson og tre år frem.

Læs nyheden

FODBOLD FOR DE HELT SMÅ

De starter med at kravle, sanse og røre ved bolden. Siden følger de første spark og målene. Introduktionen til fodbold er nænsom i BK Union, som skaber rum for eksperimenter og leg med bolden.

Læs nyheden

Nye penge til kvindernes CL-klubber glæder DBU

Fra næste sæson udbetaler UEFA deltagerpenge til alle deltagende hold i kvindernes Champions League allerede fra sekstendedels-finalerne. Samtidig stiger alle deltagerpenge til holdene i den bedste turnering for kvinder med knap 13 procent.

Læs nyheden

Brems, Bedøm, Beslut: Hovedet skal du bruge hele livet

Hvad gør man, hvis spillere slår hovedet under en fodboldkamp? Under overskriften Brems, Bedøm, Beslut har DIF og en række sundhedsfaglige eksperter udarbejdet en række anbefalinger. Budskabet er "pas godt på hovedet - du skal bruge det hele livet".

Læs nyheden

Log ind