MENU

Måned

Ny pulje skal give unge piger stor idrætsoplevelse

Frem til 20. maj kan din klub søge om økonomisk hjælp fra ny pulje til at afholde camps for piger. Den nye pulje udbydes af DIF i samarbejde med Always og skal være med til at fastholde flere piger i idrætten.

Læs nyheden

Tilmelding til VM i Straffe og Fodboldens dag er nu åben

DBU Tour-karavanen ruller igen i år ud i det danske land. 10 store danske byer får besøg af touren, hvor der vil være VM i straffe, Fodboldens dag, storskærmsvisninger og meget mere på paletten.

Læs nyheden

FC Nordsjælland får U18 Pige DM-licens

U18 Pige DM-rækken øges fra 12 til 14 hold med FC Nordsjælland og Silkeborg IFQ som de to nye.

Læs nyheden

Frank Hjortebjerg: Det kan være en gave for vores spil at miste bolden

STORE TRÆNERDAG: Sådan siger cheftræner for Brøndbys U17-mandskab, Frank Hjortebjerg, der er en af oplægsholderne til dette års Store Trænerdag. Brøndby-træneren sætter fokus på den defensive omstilling og viser også praktiske øvelser til deltagerne.

Læs nyheden

Disse spillere skal til EM

Michael ’Mex’ Pedersen har netop udtaget EM-truppen, der om tre uger sparker U17 EM i gang på St. Georges Park i England. Her møder det danske U17-herrelandshold Bosnien, Belgien og Irland i det indledende gruppespil, som landstræneren har forventninger til, at Danmark kan gå videre fra.

Læs nyheden

Lars Knudsen bliver ny landstræner

Dansk Boldspil-Union forstærker landstrænerteamet til sommer, hvor 41-årige Lars Knudsen bliver en del af det danske trænerteam. Den tidligere AaB-træner og nuværende assistenttræner i FC Midtjylland skal stå i spidsen for de danske U18- og U20-landshold på herresiden.

Læs nyheden

Vigtig dansk sejr i Viborg

Sanne Troelsgaard sikrede med et stærkt hovedstød en flot sejr til Danmark. Se scoringen her.

Læs nyheden

Kvindekommissionen sigter mod guld for kvindefodbolden

Pige- og kvindefodbolden skal udnytte dets potentiale og fodbold-Danmark skal gøre benarbejdet, hvis udviklingen af sporten skal sikres. Kommissionen for flere piger og kvinder i dansk fodbold har offentliggjort deres ambitioner og løsninger, der blandt andet lyder på, at alle Superligaklubberne skal oprette et elitekvindehold.

Læs nyheden

DBU modtager anbefalinger fra Kvindekommissionen

Kommissionen for flere piger og kvinder i dansk fodbold har afleveret sin rapport til DBU’s bestyrelse, der vil drøfte den og sende den i høring. DBU-formand takker kommissionen for det engagerede arbejde.

Læs nyheden

Log ind