MENU

Måned

Frida Nielsen skal dømme sin første slutrunde

UEFA’s dommerkomite har udpeget Frida Nielsen som en af i alt seks dommere til at styre kampene ved Europamesterskabet for U-17 kvinderne i Litauen.

Læs nyheden

Flere voksne men færre børn spiller fodbold

Færre børn og unge vælger fodbolden til, mens flere voksne over 25 år er medlemmer af en fodboldklub, viser nye medlemstal. Derfor er der fokus på målrettede strategier for de forskellige målgrupper.

Læs nyheden

Hareide på Store Trænerdag: Derfor kom Danmark til VM

Den 10. maj er det igen tid til Store Trænerdag. Så husk at tilmeld dig, så du blandt andet kan få muligheden for at høre herrelandstræner Åge Hareide sammen med Jon Dahl Tomasson fortælle om 'Vejen til VM'.

Læs nyheden

Fodboldagenter modtog 47 mio. i 2017

For tredje år i træk har DBU, som påkrævet af FIFA, gjort danske fodboldklubbers og spilleres betaling til fodboldagenter tilgængelig på dbu.dk. Agentbetalingen er samlet set steget med 31 % fra 2016 til 2017

Læs nyheden

Kasper Hjulmand får én spilledags karantæne

Cheftræner for FC Nordsjælland, Kasper Hjulmand, er af Fodboldens Disciplinærinstans blevet tildelt én spilledags karantæne, da det er blevet vurderet, at han efter kampen mod FCK overtrådte Etisk kodeks.

Læs nyheden

Kvindelandsholdet donerer 25.000 til børneafdeling

Spillerne fra Kvindelandsholdet var i dag på besøg på børneafdelingen på Viborg Regionshospital for at overrække 25.000 kroner til afdelingens børn. Pengene skal bruges på at sikre børnene et sjovere og mere behageligt ophold på afdelingen.

Læs nyheden

Frist 12. april: Har I tjekket de automatisk tildelte spillercertifikater?

ALLE spillere i Danmark har fået tildelt et digitalt spillercertifikat, der er unikt for dem og vil følge dem fremover. Frem til og med 12. april kan klubber via KlubOffice gøre indsigelse, hvis de mener, at certifikatet for en spiller er placeret forkert.

Læs nyheden

Log ind