MENU

Måned

Ny landsholdsaftale for Herrelandsholdet skal skabe bedre samarbejde

DBU og Spillerforeningen er blevet enige om en ny, kollektiv aftale for Herrelandsholdet, der sikrer en række sportslige forbedringer og flere kommercielle muligheder til at tjene penge til dansk fodbold.

Læs nyheden

DBU Formandskab ser muligheder i ny landsholdsaftale

DBU’s bestyrelse har i dag godkendt en ny, 6-årig landsholdsaftale for Herrelandsholdet med bedre rammer for kommercielle aktiviteter og sportslig udvikling. Det kræver dog bedre og mere tillidsfuldt samarbejde, markerer DBU’s formandskab, der har været med til forhandlingerne.

Læs nyheden

DBU-formand glæder sig over Tyskland som vært for EM 2024

Tyskland får æren af at være vært for EM-slutrunden i 2024. Det blev i dag besluttet af UEFA’s eksekutivkomité, som dermed valgte et tysk værtsskab over buddet fra Tyrkiet, der også havde præsenteret et bud på EM-slutrunden i 2024.

Læs nyheden

Holdet er sat til play-off-kampene mod Holland

Kvindelandsholdets træner Lars Søndergaard har i dag sat navne på de 19 spillere, der skal sikre Danmark avancement til play-off-finalerne i november måned. Først skal Holland dog nedlægges i to kampe, og blandt andre den unge angriber Signe Bruun og Brøndbys rutinerede Julie Tavlo skal bringe Danmark et skridt tættere på VM-billetten.

Læs nyheden

Ændret IT-bidrag træder nu i kraft

DBU har i samarbejde med lokalunionerne ændret modellen for opkrævning af IT-bidrag. Ved den forestående betaling betales der for første gang ud fra en ny og mere solidarisk model, hvor man bidrager ud fra antal medlemmer i stedet for at betale et fastsat beløb.

Læs nyheden

Dårlig forælderopførsel går både ud over spillere og dommere

Godt 40 procent af deltagerne omkring børne- og ungdomskampe har oplevet forældres nedsættende tilråb til dommerne, og en ud af fem har oplevet forældre med dårlig opførsel over for spillerne. Det viser en ny rundspørge fra DBU og lokalunionerne, der derfor sætter fokus på god opførsel til fodboldkampene.

Læs nyheden

Fodboldens Appelinstans fradømmer Brøndby IF retten til et fanafsnit i førstkommende udekamp mod AC Horsens

Brøndby IF blev tilbage i august 2018 sanktioneret af Fodboldens Disciplinærinstans med en betinget fratagelse af retten til at spille én hjemmekamp med tilskuere. Den dom ankede de. Nu er der kommet en endelig kendelse fra Fodboldens Appelinstans.

Læs nyheden

DBU kåret som Danmarksmester i Good Governance

Et nyt studie af Good Governance i nationale idrætsforbund kårer DBU til Danmarks bedste. Topplaceringen er et resultat af mange års målrettet arbejde med at skabe et mere åbent og demokratisk fodboldforbund.

Læs nyheden

Jakob Kehlet skal dømme Champions League

Den danske dommer Jakob Kehlet er blevet valgt til at styre slagets gang i kampen mellem Shakhtar Donetsk og TSG 1899 Hoffenheim, når de onsdag aften tager hul på gruppespillet i Champions League.

Læs nyheden

Ny it og opgavekortlægning har styrket Kerteminde BK

Opgaverne var ved at vokse bestyrelsen i den nordfynske klub over hovedet. Men i samarbejde med en DBU klubrådgiver er klubdriften nu lettet med ny organisering og it-værktøjer.

Læs nyheden

Log ind