MENU

Måned

Månedens spiller på Driblr

Som noget nyt lancerer vi prisen: ”Månedens Driblr spiller”. Vi hylder en spiller, som i august har leveret flere bemærkelsesværdige præstationer på fodboldbanen. I dette opslag har vi lavet et spillerinterview, hvor I kan læse lidt om vinderen. Til slut har vi tilføjet et formidabelt frisparksmål som sætter minderne tilbage til gode gamle, David Beckham. Med til prisen som månedens Driblr spiller, vinder man også en landsholdstrøje.

Læs nyheden

Supplerende spilletilladelser er nu også digitale

Spillercertifikater har siden 2014 været digitale, og nu følger også de supplerende spilletilladelser. Spilleren søger selv via Mit DBU, men spillerens klub kan også hjælpe ham/hende igang via KlubOffice.

Læs nyheden

U21-landsholdet rykker tættere på EM med tre point i Litauen

U21-landsholdet dominerede fra start, da de hentede en 2-0-sejr i Litauen. De er dermed kommet et stort skridt tættere på kvalifikation til EM. Du kan se highlights fra kampen her:

Læs nyheden

Talenterne skal findes i både Støvring og Sorø

Den nye talentstruktur på herresiden giver DBU’s talenttrænere et både tidligere og bedre kendskab til talentfulde drengespillere i alle afkroge af fodbolddanmark. En stor gevinst på sigt for dansk landsholdsfodbold, mener DBU’s sportslig ansvarlige for U10-U15, Martin Bloch.

Læs nyheden

DET GODE FODBOLDMILJØ

Holdning & Handlinger var en milepæl i arbejdet med børn og unge i dansk fodbold. Nu er DBU på vej med nye anbefalinger.

Læs nyheden

Perfekt dansk start i Nations League

På to træffere af Christian Eriksen vandt Danmark med 2-0 over Wales, og dermed fik vi en perfekt dansk start på Nations League.

Læs nyheden

U21-drengene vinder 2-0 i Aalborg

De danske gutter fik tre meget vigtige point i kampen om en billet til EM næste sommer. Polen smed samtidigt point i deres kamp, hvilket betyder at Danmark overtager førstepladsen i gruppen. Du kan se højdepunkter fra Danmarks sejr over Finland her:

Læs nyheden

Kvindelandsholdet møder Holland i play-off-semifinalen

Det bliver en direkte EM-revanche for Kvindelandsholdet, når Holland venter i to "semifinaler" i play-off til VM i Frankrig 2019. Det står klart efter dagens lodtrækning i UEFA. Landstræner Lars Søndergaard har respekt for det hollandske mandskab, men har også recepten på, hvordan de skal overraskes.

Læs nyheden

DBU’s Udviklingspulje og Ungdomsfonden kan ansøges nu

DBU’s Udviklingspulje er åben for for ansøgninger om økonomisk støtte til klubudvikling. Også DBU's Ungdomsfond har sat gang i en ny ansøgningsrunde. Begge puljer har ansøgningsfrist den 23. oktober 2018 kl. 13.00.

Læs nyheden

Midlertidig aftale indgået mellem Spillerforeningen og DBU

Spillerforeningen og DBU nåede i dag til enighed om en aftale, der sikrer, at herrelandsholdet kan deltage i Nations League-kampen i Århus imod Wales på søndag.

Læs nyheden

Log ind