MENU

Måned

Dårlig forælderopførsel går både ud over spillere og dommere

Godt 40 procent af deltagerne omkring børne- og ungdomskampe har oplevet forældres nedsættende tilråb til dommerne, og en ud af fem har oplevet forældre med dårlig opførsel over for spillerne. Det viser en ny rundspørge fra DBU og lokalunionerne, der derfor sætter fokus på god opførsel til fodboldkampene.

Læs nyheden
Dommere bliver råbt af og skældt ud af forældre

Dommere bliver råbt af og skældt ud af forældre

AF: Anne Tjell //

Knap 40 procent af deltagere omkring børne- og ungdomskampe har oplevet forældre, der råber nedsættende til dommere under fodboldkampe. Det viser en ny rundspørge fra DBU og lokalunionerne, der derfor nu sætter fokus på god opførsel til fodboldkampe med indsatsen ”HUSK Respekten.”

Læs nyheden

Fodboldens Appelinstans fradømmer Brøndby IF retten til et fanafsnit i førstkommende udekamp mod AC Horsens

Brøndby IF blev tilbage i august 2018 sanktioneret af Fodboldens Disciplinærinstans med en betinget fratagelse af retten til at spille én hjemmekamp med tilskuere. Den dom ankede de. Nu er der kommet en endelig kendelse fra Fodboldens Appelinstans.

Læs nyheden

DBU kåret som Danmarksmester i Good Governance

Et nyt studie af Good Governance i nationale idrætsforbund kårer DBU til Danmarks bedste. Topplaceringen er et resultat af mange års målrettet arbejde med at skabe et mere åbent og demokratisk fodboldforbund.

Læs nyheden

Jakob Kehlet skal dømme Champions League

Den danske dommer Jakob Kehlet er blevet valgt til at styre slagets gang i kampen mellem Shakhtar Donetsk og TSG 1899 Hoffenheim, når de onsdag aften tager hul på gruppespillet i Champions League.

Læs nyheden

Ny it og opgavekortlægning har styrket Kerteminde BK

Opgaverne var ved at vokse bestyrelsen i den nordfynske klub over hovedet. Men i samarbejde med en DBU klubrådgiver er klubdriften nu lettet med ny organisering og it-værktøjer.

Læs nyheden

Plads til fodboldspillere med handicap

I dag har DBU og Parasport Danmark givet håndslag på at forlænge det fælles samarbejde om at skabe plads til fodboldspillere med handicap i klubberne.

Læs nyheden

DBU Bredde indgår samarbejde med TOP-centrene

Med målet om at skabe endnu bedre fodboldrammer for børn og unge i landets fodboldklubber, har DBU Bredde indgået samarbejde med alle 30 TOP-centre om uddannelse af trænerne fra partnerklubberne.

Læs nyheden

Spritny fodbolddommer nyder at dømme

I starten af august blev 19-årige Simon Jakobsen uddannet som fodbolddommer. Og allerede nu har han passet fløjten i otte fodboldkampe.

Læs nyheden

Store Trænertræf: Tilmeldingen er åben

Fra fredag den 9. november til lørdag den 10. november kan du komme på seminar i Vejen med trænerkolleger fra hele landet. Få et smugkig på programmet her og tilmeld dig allerede i dag.

Læs nyheden

Log ind