MENU

Måned

Dommerteori-instruktører søges i hele landet

Er du uddannet dommer og har du lyst til at undervise? - Så har du nu muligheden for at blive instruktør i DBU’s strukturerede dommeruddannelse.

Læs nyheden

Unge dommere rykker op i Superligaen og 3F Ligaen

24-årige Mikkel Redder er ny dommer i Superligaen, mens 22-årige Nanna Løf Andersen er ny dommer i 3F Ligaen. Begge er klar med fløjten fra sæsonstart.

Læs nyheden

God dansk start på VM

Peru startede kampen bedst, men formåede over 90 minutter ikke at nedbryde den danske defensiv. Kampen bød blot på en scoring, den var dansk og blev sendt i kassen af Yussuf Poulsen efter 59 minutter, og dermed sørgede Yussuf Poulsen for en god dansk start på VM.

Læs nyheden

Se VM på storskærm

VM nærmer sig med hastige skridt, og derfor er der blevet arrangeret storskærmsvisninger i en lang række danske byer.

Læs nyheden

Trænerrådgiver booster klubbens trænere

Sundby Boldklub og Hanstholm IF er blandt de klubber, der har sat ekstra fokus på deres børne- og ungdomstrænere i forårssæsonen. En trænerrådgiver har givet trænerne et fagligt boost.

Læs nyheden

DBU-FORMAND GLÆDER SIG OVER VALG AF VÆRT FOR VM2026

VM-slutrunden 2026 skal afholdes i et samarbejde mellem USA, Canada og Mexico.

Læs nyheden

DBU er klar til Folkemødet

Om mindre end et døgn åbner statsminister Lars Løkke Rasmussen Folkemødet 2018 på Bornholm. DBU deltager i en lang række debatter og events, der sætter fokus på fodboldens værdi på og udenfor banen. DBU’s program er klar.

Læs nyheden

Det hele starter i Vildbjerg

U15-TALENTTRÆF: Det er ikke kun i Rusland, at der danske fodboldspillere skal forsøge at vise deres værd. For 57 unge talenter er denne uge en rigtig vigtig en af slagsen. De deltager nemlig i DBU’s U15 talenttræf, der er første skridt på vej mod de danske landshold.

Læs nyheden

Teenagecamp: Få UEFA’s B1-uddannelse på fire dage

Hvis man er i alderen 16-20 år, kan man på tre fede dage i det nordjyske tage sine B1-uddannelse med jævnaldrende.

Læs nyheden

Stina Lykke stopper landsholdskarrieren

Den danske førstekeeper har til aften meddelt, at hun stopper på landsholdet efter aftenens kamp mod Ungarn. Kroppen siger stop, men Stina Lykke kommer til at savne især de små ting ved at repræsentere de rød-hvide farver.

Læs nyheden

Log ind