MENU

Måned

Nu kan du høre den nye VM-sang

Den nye VM-sang med Herrelandsholdet & Thomas Helmig er på gaden.

Læs nyheden

Ændringer i bestyrelsen i DBU A/S

To medlemmer af DBU A/S-bestyrelsen har valgt at stoppe. Den øvrige bestyrelse fortsætter arbejdet.

Læs nyheden

KMD og DBU skyder nyt datapartnerskab i gang under VM

Til den kommende VM-turnering i fodbold bliver brugen af data for at optimere herrelandsholdets præstationer sat yderligere i system. It-virksomheden KMD er DBU’s nye officielle datapartner og skal som en af de første opgaver være med til at nedbryde og analysere de mange sportsdata, som det danske herrelandshold har til rådighed under slutrunden.

Læs nyheden

Ny fodboldapp "Driblr" ind på hitlisterne

Den nye app til spillere fra DBU - Driblr, har taget fodbolddanmark med storm. Driblr blev således kun overgået på antal downloads af den nye NemID app efter lanceringen.

Læs nyheden

Røde Kors og DBU: Fodbold skal ses i fællesskab

Fodboldlandsholdet samler nationen om VM i Rusland. Størstedelen af de danske fans følger med hjemme foran tv’et sammen med venner og familie. Men der er også danskere, der må opleve VM alene. Det vil Røde Kors og DBU lave om på. De er derfor gået sammen om at matche VM-værter og -gæster i indsatsen Sammen #ForDanmark, så flere kan følge Danmarks kampe sammen.

Læs nyheden

Fodbold skal redde flere menneskeliv

Et nyt samarbejde mellem DBU og TrygFonden skal sprede budskabet om, at det er vigtigt at træde til, når en person falder om med hjertestop.

Læs nyheden

Her er Danmarks VM-trup

Åge Hareide har sent søndag udtaget den endelige VM-trup bestående af 23 spillere.

Læs nyheden

Nulløsning på Friends Arena

Aftenens testkamp bød ikke på ret mange chancer. Delaney og Thelin misbrugte de to halvstore chancer der var, og derfor endte opgøret logisk nok 0-0

Læs nyheden

Log ind