MENU

Motionsfodboldens Dag gav en god anledning til at starte

Den allerførste udgave af Motionsfodboldens Dag nogensinde er blevet afviklet i dag lørdag den 9. juni 2018. Over 40 fodboldklubber har holdt åben træning for at vise motionsinteresserede danskere, hvorfor Fodbold Fitness/motionsfodbold omtales som en af verdens bedste motionsformer.

Nye faste motionister blev overbevist i dag
I fodboldklubben ORI Frederikssund lavede de en åben formiddagstræning for både mænd og kvinder. Der var mødt omkring 35 glade motionister op i fuld sol og 30 graders varme. Heraf var cirka 12 spillere helt nye. De havde hørt om arrangementet gennem klubbens lokale promovering i byen, på Facebook og gennem deres netværk og havde derfor besluttet at kaste sig ud i noget nyt i anledningen af Motionsfodboldens Dag.

- Det har virkelig været en god dag med højt humør. Vi har udfordret deltagerne med forskellige konkurrencer, og det har bare været megasjovt. Vi har også haft en hoppeborg, der kunne beskæftige børnene, imens de voksne trænede, og med musik har vi skabt en rigtig festlig ramme. Jeg har talt med de seks nye kvinder, som har været her for første gang i dag, og det lød som om, at de alle gerne ville komme igen, så det er SÅ dejligt, at vi på den her måde kan udbrede kendskabet til Fodbold Fitness og motionsfodbold endnu mere, udtaler Michelle Larsen, der er tovholder for Fodbold Fitnessholdet i ORI Frederikssund.

Fodbold er bare sjovere

Også i B1973 Herlev havde de arrangeret en åben træning i anledningen af Motionsfodboldens Dag. Her deltog Nanna Christensen og hendes veninde Mie Petersen, og de havde begge to en rigtig god oplevelse i dag.

- Jeg har faktisk prøvet Fodbold Fitness før for 2 år siden, og jeg har også spillet fodbold, da jeg var yngre. Det var rigtig fedt at prøve det igen, og nu vil jeg gerne prøve at holde fast i det, så jeg kan få motion på en god og sjov måde, fortæller Mie Petersen og bliver suppleret af sin veninde:

- Jeg synes, at det var rigtig sjovt at være med, men også en rigtig varm omgang. Der er træning igen allerede på mandag, og det overvejer jeg at komme til, for jeg tror gerne, at jeg vil starte til Fodbold Fitness rigtigt. Det vil jeg hellere end at træne i et fitnesscenter, for det er bare sjovere at spille fodbold, fortæller Nanna Christensen på 29 år.

- Jeg synes, at det var fedt, at Motionsfodboldens Dag gav en anledning til, at klubben holdte et arrangement. Når man er ny, er det ligesom lidt lettere at komme ved sådan en lejlighed her, og det var en rigtig god oplevelse at komme ind på holdet, afslutter Nanna Christensen.

Nåede du ikke til en åben træning på Motionsfodboldens Dag?
I dag var allerførste gang, der blev afholdt Motionsfodboldens Dag i Danmark, men hvis du ikke nåede at prøve træningen i dag, er der masser af andre muligheder. Der er nemlig næsten 400 klubber fordelt over hele landet, der tilbyder Fodbold Fitness og motionsfodbold, og de står klar med åbne arme til at tage imod nye ved deres ugentlige træninger.
Find en klub i nærheden af dig lige her, og kontakt dem for at høre, hvornår de træner igen, så du selv kan prøve at være med. 

Log ind