MENU

Ny fodboldapp "Driblr" ind på hitlisterne

Den nye app til spillere fra DBU - Driblr, har taget fodbolddanmark med storm. Driblr blev således kun overgået på antal downloads af den nye NemID app efter lanceringen.

App'en der er målrettet spillere over 12 år, giver brugerne helt nye muligheder for at udforske deres fodboldliv uden for kridtstregerne.

Fodboldkarriere med tilbagevirkende kraft

Mål, assists, antal vundne kampe og meget mere. Der er strømmet meget data ind i DBU's systemer siden 2014, hvor det elektroniske holdkort blev indført. Den data får alle fodboldspillere i Danmark nu glæde af i Driblr.

 

Holdkortet, kampenes resultater og - hvis det er blevet indberettet - målscorere, vil således automatisk fremgå på den enkeltes profil. Spilleren får endda mulighed for - direkte i Driblr - at redigere kampfakta , også på allerede spillede kampe. Desuden er det muligt at aktivere sit Fodboldpas, som fra 1. august er obligatorisk for at kunne spille kampe i DBU's turneringer.

 
Det er i Driblr muligt at redigere kampfakta helt tilbage fra 2014!

 

"Brugerne vil opleve overraskende meget data allerede fra første login, fordi alle resultater og kampfakta fra næsten fire år gamle kampe fremgår. Det unikke ved Driblr er, at alle spillere på holdkortet kan bidrage til at gøre kampene mere levende - også kampe som er spillet for lang tid siden", fortæller Digital Commercial Manager, Jesper Søegaard.

'Rediger kampfakta' er indtil videre kun tilgængeligt i versionen i App Store, men udkommer snart til Android-enheder.  

 

Fra serie 5 til Superliga

Foruden de data der bliver indberettet i DBU's øvrige systemer, får brugeren også mulighed for at berige sin profil med personlige statistikker og "trofæer". Ved at indtaste fx højde og vægt kan spillerne sammenligne sig med de øvrige hold i turneringen - og forberede sig på den lynhurtige angriber, eller den bidske forsvarsspiller hos den kommende modstander.

Desuden kan man optjene trofæer ved at vinde kampe, score mål og holde clean-sheets.  


Brugeren vil hele tiden kunne opnå nye 'trofæer'. 

 

"De mest aktive profiler vil opleve en funktionalitet og et overblik, der minder om det, vi kender fra de store ligaer. Brugeren er selv med til at skabe sin oplevelse, men vi giver spillerne alle forudsætninger for at gøre deres fodboldliv endnu sjovere uden for banen", slutter Jesper Søegaard.

 

Da Laudrup fik debut

En ekstra feature i Driblr er muligheden for at se Trivia. Uanset om man er født i generation Simonsen, Laudrup eller Eriksen, kan alle spillere således få et par begivenheder fra det år, hvor fodboldstøvlerne for første gang blev snøret.


Der er en masse sjove historier gemt i funktionen 'trivia fra dit debutår'. 

 

Du kan hente Driblr - helt gratis - i App Store eller Google Play.


Log ind