MENU

Første klub har aktiveret alle Fodboldpas

Den nystartede seniorklub fra Herning, In The Club, er den første klub, der er nået i mål. Alle spillere i klubben har nemlig aktiveret deres Fodboldpas.

Hård træner - Ingen kamp uden Fodboldpas

Fodboldpasset blev indført i slutningen af maj i forbindelse med den nye databeskyttelsesforordning, Det betyder, at fodboldspillere, dommere, trænere, kontaktpersoner - alle med en DBU-profil - skal aktivere deres Fodboldpas.

Der er dog et ekstra pres på fodboldspillerne, som skal have deres Fodboldpas aktiveret inden 1. august, for at komme på holdkortet i efterårssæsonen.

Helt så længe ville Tekin Yavuz ikke vente: Anfører, træner og forsvarsgeneral i In The Club, har således presset sine klubkammerater til at få aktiveret Fodboldpasset allerede inden sommerferien.

 

"Jeg samlede alle spillerne og sagde til dem, at kun de spillere, der har aktiveret deres Fodboldpas, kan spille den næste kamp," fortæller anføreren. 

 

En manøvre, der tilsyneladende virkede, da alle klubbens 30 medlemmer havde aktiveret deres Fodboldpas allerede d. 4. juni, blandt andet via den nye app til spillere - Driblr. Tekin Yavuz fik desuden aktiveret klubbens dataaftale (aftalen om fælles dataansvar mellem DBU og klub), og kan derfor holde sommerferie med god samvittighed.

 

AKTIVÉR DIT FODBOLDPAS I DRIBLR - APP STORE ELLER GOOGLE PLAY 

 

1/3 har aktiveret deres Fodboldpas 

Fodboldpasset har nu været live i godt og vel en måned, og omkring en tredjedel af de fodboldspillere, der har optrådt på et holdkort inden for de seneste to år, har aktiveret deres Fodboldpas.

En god start, som IT-chef Heidi Lüthje, er særledes stolt af:

"Fodboldpasset er den mest omfattende digitale indsats i dansk fodbold nogensinde. Vi er derfor enormt stolte af, sammen med klubber, lokalunioner og ikke mindst de mange brugere af vores systemer, at være nået et godt stykke af vejen. Vi er samtidig bevidste om, at vi fortsat har et stykke vej igen - men vi har redskaberne klar til at få alle i mål,” siger IT-chefen.  

 

VIND NATIONS LEAGUE BILLETTER TIL DIG OG HOLDET 


Tekin Yavuz og resten af drengene fra In The Club kan altså begynde at se frem mod efterårssæsonen med fuldt mandskab. Der er et træningskit og en signeret landsholdstrøje på vej til klubben, som altså kan bryste sig af at være den første, der nåede i mål med aktivering af Fodboldpas og aftalen om fælles dataansvar. 

Du kan læse mere om Fodboldpasset her

Log ind