MENU

Måned

DIF’s Matchfixingsekretariat behandler fodboldsag

DIF’s Matchfixingsekretariat behandler omstændighederne i forbindelse med kampen i Alka Superligaen mellem FC Midtjylland og SønderjyskE og afgør, om der skal indbringes en sag for DIF’s Matchfixingnævn.

Læs nyheden

Henrik Clausen tager to år mere med talenterne

Henrik Clausen har netop forlænget sin aftale med DBU i spidsen for de danske U19-herretalenter, der i disse dage jagter EM-billetten i Silkeborg.

Læs nyheden

Få sundhedsfaglig hjælp til en god start på Fodbold Fitness i jeres klub

I forbindelse med Motionsfodboldens Dag den 9. juni 2018 har I mulighed for at få hjælp til at starte et nyt motionsfodbold- eller Fodbold Fitnesstilbud op for lokale motionister. Et særligt SDU-forskerkorps, der er specialister i sundhedseffekter omkring og organisering af fodboldtræning, står nemlig klar til at hjælpe jer.

Læs nyheden

ALLE spillere har nu et unikt spillercertifikat

ALLE spillere i Danmark har nu fået tildelt et digitalt spillercertifikat, der er unikt for dem og vil følge dem fremover. Baggrunden er stramninger i databeskyttelsesloven og større gennemsigtighed omkring spillercertifikater.

Læs nyheden

Boilesen tilbage i landsholdstruppen

Åge Hareide har udtaget 24 spillere til landsholdets to testkampe i marts mod Panama og Chile, hvor Nicolai Boilesen og Jonas Knudsen begge kan få spilletid for første gang under Åge Hareide.

Læs nyheden

Frederiksen: Georgien en vigtig nøglekamp

Når det danske U21-landshold den 27. marts møder Georgien på udebane er det ifølge U21-landstræneren den nok sværeste udebanekamp i puljen. En sejr vil cementere den danske førsteplads i gruppen.

Læs nyheden

Vil du være med til at styrke dansk pigefodbold?

Instruktører søges til ”Fantastisk fodboldstart for piger”, hvor du kan være med til at give nye fodboldpiger og deres forældre en god start i fodboldklubben.

Læs nyheden

Kvindelandsholdet taber placeringskamp efter straffespark

Scoringstavlen viste vilde cifre 6-5 i Islands favør efter Danmarks sidste kamp ved Algarve Cup. Nederlaget til Island efter straffesparkskonkurrence placerer Kvindelandsholdet på en 10. plads ved årets turnering.

Læs nyheden

UEFA udpeger Kehlet til at dømme ottendedelsfinale i Europa League

Den danske dommer Jakob Kehlet blev i dag udpeget af UEFA til at lede Europa League-opgøret mellem Atlético Madrid og Lokomotiv Moskva, der spilles torsdag aften på Wanda Metropolitano i Madrid.

Læs nyheden

Billetsalget til DBU´s Fodboldskole er skudt i gang

241 klubber åbner til sommer dørene for fodboldglade børn landet over. Billetsalget til fodboldskolerne i uge 27 begynder i dag, og de næste to dage følger salget til uge 28-32. Læs mere om billetsalg og årets fodboldskole her.

Læs nyheden

Log ind