MENU

Matinique klæder Herrelandsholdet på til VM

DBU indgår aftale med Matinique, der bliver officiel leverandør af rejsetøj. Det betyder, at Herrelandsholdet og staben vil bære Matinique i forbindelse med nationale og internationale kampe, herunder til VM i Rusland.

Til sommerens VM-slutrunde i Rusland bliver Herrelandsholdet og staben klædt godt på. DBU har nemlig netop indgået en aftale med Matinique, der leverer tøj til landsholdsspillere og staben, når de rejser til Rusland. Dermed bliver Matinique officiel rejsetøjspartner i DBU.

Hos Matinique er Sales Director Morten Dybdahl glad for aftalen og udtaler: 

”Det er en stor glæde for Matinique at blive officiel rejsetøjspartner for DBU og herunder at levere tøj til det danske herrelandshold. Vi er enormt stolte og samtidig ydmyge over at være blevet udvalgt til samarbejdet. Fodbold er en af de ting, der samler Danmark allermest, og det vil vi rigtig gerne bakke op om.”

DBU’s Kommercielle direktør, Jesper Lind Andersson er også tilfreds med aftalen.

”Vi er meget glade for, at vi både i landsholdsregi og i andre dele af DBU kan stå skarpt til VM-slutrunden og i resten af 2018. Det er en god aftale med et af de bærende modehuse i Danmark, der passer godt i vores kreds af DBU’s samarbejdspartnere,” siger Jesper Lind Andersson.

Log ind