MENU

Kronprinsesse Mary på banen i kampen for glade fodboldbørn

H.K.H. Kronprinsesse Mary gik på plænen til landskampen på Brøndby stadion og modtog UEFA-donation på 50.000 euro for Mary Fondens arbejde for, at børn trives i fritidslivet. Donation skal hjælpe endnu flere børn til gode fodboldoplevelser i klubberne.

Se H.K.H. Kronprinsesse Mary og DBU's formand Jesper Møller fortælle, hvorfor arbejdet med fodboldbørnenes trivsel er så vigtigt. Video: Hjalte Bøgeskov Christensen.

Kort før Danmarks venskabskamp mod Panama blev fløjtet i gang, gik en helt særlig gæst på plænen på Brøndby Station: H.K.H. Kronprinsesse Mary fik overrakt UEFA Foundation for Childrens donation til Mary Fonden af DBU's formand Jesper Møller.

Kronprinsessen: En stor glæde at modtage donationen for Mary Fonden
Kronprinsessen fortæller i vores interview, at det er en stor glæde at modtage UEFA-donationen for Mary Fonden. Her har man længe arbejdet med at forebygge mobning i skoler og institutioner, men det er også vigtigt at arbejde for, at børnene får gode oplevelser i fritiden. Hver tiende barn dropper nemlig fra fritidsaktiviteter, fordi de ikke trives.

En anerkendelse, som skal skabe det gode fodboldmiljø
Mary Fonden får prisen for sit arbejde for at skabe opmærksomhed på, at ikke alle børn trives i fritidslivet og for at styrke børns trivsel, når de dyrker sport. Sammen med DBU er det lykkedes at skabe en større opmærksomhed på, hvordan klubberne træner sammenholdet, samtidig med at de træner fodbold. 

Log ind