Måned

Nordiske fodboldforbund støtter Aleksander Ceferins kandidatur til ny periode som UEFA-præsident

I weekenden mødtes de seks nordiske fodboldforbund til det årlige Nordiske Møde, i år afholdt i Helsinki i Finland.

Læs nyheden

Homofobi i dansk fodbold

DBU har netop lavet en undersøgelse om fairplay. Klubberne er bl.a. blevet spurgt om, hvor ofte de oplever homofobiske tilråb til kampene? Det har 15 procent oplevet. Selvom de fleste klubber og spillere sjældent møder problemet, så er holdningen i DBU klar: Man må aldrig må tænke ‘kun’ 15 procent, og ét homofobisk tilråb er ét for meget.

Læs nyheden

LAD OS STÅ SAMMEN OG SPILLE FODBOLD FOR EN GOD SAG

På Lyserød Lørdag den 6. oktober kan du spille fodbold i en god sags tjeneste. Det bliver en sjov dag med et fantastisk formål i centrum.

Læs nyheden

Christian Nørgaard udtaget til Herrelandsholdet

Åge Hareide har i dag sat navne på de 21 spillere, der skal repræsentere Danmark i de første kampe efter et veloverstået VM. Ét af dem er den tidligere Brøndby-profil Christian Nørgaard, der står foran en mulig debut på Herrelandsholdet.

Læs nyheden

Syv nye ansigter i U21-truppen

Til de vigtige kampe i EM-kvalifikationen mod Finland på hjemmebane og Litauen på udebane er der hele syv spillere, der for første gang er udtaget til U21-landsholdet.

Læs nyheden

Nu kan du opleve fremtidens landsholdstjerner på Kanal 5

Discovery Networks Danmark har sikret sig rettighederne til at sende U21-landsholdets resterende hjemmekampe i EM-kvalifikationen mod Finland, Polen og Færøerne samt en eventuel playoff-kamp på hjemmebane. Med den nye aftale har Discovery Networks Danmark nu rettighederne til al dansk herrelandsholdsfodbold.

Læs nyheden

Lars Høgh sygemeldt

Landsholdets målmandscoach, Lars Høgh, er blevet ramt af kræft og er gået i gang med behandling. Den 59-årige coach er derfor usikker i forhold til at kunne deltage i de forestående landskampe i begyndelsen af september, venskabskampen mod Slovakiet og Nations League-kampen mod Wales.

Læs nyheden

Ekstra support til Fodboldpas slutspurt

85% af alle danske fodboldspillere, der har været på et holdkort i 2018, har aktiveret deres Fodboldpas. Fodboldpas supporttelefonen holder ekstra åbent – og er med helt ude på banen – for at hjælpe de sidste spillere i mål.

Læs nyheden

Stina Lykke tager to kampe mere i landsholdsmålet

Den erfarne keeper har meldt sig klar til at tage tørnen mellem stængerne for Kvindelandsholdet i de to afgørende VM-kvalifikationskampe mod Kroatien og Sverige.

Læs nyheden

Organisationer spiller fodbold mod homofobi til Copenhagen Pride

Copenhagen Pride-ugen er i gang, og torsdag spiller DBU, Spillerforeningen, Pan Idræt, DGI, Amnesty og Institut for Menneskerettigheder en fodboldturnering på Nytorv for at sætte fokus på problemer med homofobi i dansk fodbold.

Læs nyheden

Log ind