LAD OS STÅ SAMMEN OG SPILLE FODBOLD FOR EN GOD SAG

På Lyserød Lørdag den 6. oktober kan du spille fodbold i en god sags tjeneste. Det bliver en sjov dag med et fantastisk formål i centrum.

Kender du også en kvinde, der har eller har haft brystkræft? Det gør de fleste af os desværre, for brystkræft er nemlig stadig en realitet for alt for mange kvinder. 

Derfor skal vi stå sammen, og det kan du være med til sammen med hundredvis af Fodbold Fitness- og motionsfodboldspillere, som stiller op, når Lyserød Lørdag markerer landsindsamlingen ’Støt Brysterne’ med seks fodboldstævner, fordelt landet over. Alle kan være med uanset niveau og fodbolderfaring. I skal bare tilmelde et hold og spille på dagen.

Lyserød Lørdag for alle
På Lyserød Lørdag går virksomheder, frivillige, foreninger og fodboldklubber over hele landet sammen for at støtte kampen mod brystkræft. 

I år er der igen seks fodboldklubber, der har sagt ja til sammen med Bevæg dig for livet - Fodbold at brede konceptet ud til hele Danmark, og vi håber, at du har lyst til at samle et hold og fylde banerne for på den måde at være med til at indsamle penge til kampen imod brystkræft!

Årets værtsklubber er:
  • IF Bytoften (Storkøbenhavn) (kun for kvindehold) (Begrænset til 24 deltagende hold)
  • Fodboldklubben Sorø Freja (Vestsjælland)
  • SUB Ullerslev (Fyn) 
  • Gauerslund IF (Sønderjylland) (kun for kvindehold)
  • Lyseng Fodbold (Midtjylland) (kun for kvindehold)
  • Skovsgaard Boldklub (Nordjylland) (kun for kvindehold)
Støt indsamlingen – stil et hold
Du kan støtte indsamlingen ved at stille et hold bestående af 5 spillere og op til 3 udskiftere. Det koster 700 kroner pr. hold at deltage, og pengene går ubeskåret til Støt Brysterne 2018. 

Tilmeld dit hold her. 

OBS! Sidste frist for tilmelding er mandag den 17. september 2018.

Praktisk
Stævnerne foregår alle lørdag den 6. oktober 2018 med samlet start klokken 10.30. Der kan afhængig af tilmeldingerne til de enkelte stævner forekomme variation af sluttidspunkt, derfor kan det endelige program for de enkelte værtsklubber først offentliggøres efter tilmeldingsfristen er udløbet.
  
Pris 
Stævnet koster 700 kr. at deltage i.

Spørgsmål 
Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Ronnie Reifling på mail rore@dbufyn.dk eller på telefon 6060 6364.

Start indsamling
Ønsker du, dit hold eller din klub at arrangere alternative indsamlinger eller arrangementer i forbindelse med Lyserød Lørdag, er der også masser af muligheder. Medarbejderne fra Lyserød Lørdag ved Kræftens Bekæmpelse sidder klar ved telefon og mails for at guide, inspirere og hjælpe jer i gang med indsamlingen.

Kontakt Lyserød Lørdag staben på lyseroedloerdag@cancer.dk eller tlf. 3525 3512. 
Læs mere her.

Log ind