Syv nye ansigter i U21-truppen

Til de vigtige kampe i EM-kvalifikationen mod Finland på hjemmebane og Litauen på udebane er der hele syv spillere, der for første gang er udtaget til U21-landsholdet.

Andreas Skov Olsen, Andreas Poulsen, Joel Kabongo, Anders Dreyer, Jens Stage, Oskar Snorre og Magnus Kofod Andersen. De er alle nye navne i Niels Frederiksens U21-trup, der skal kæmpe for en billet til sommerens EM-slutrunde i Italien.

De unge talenter kan blive kastet for løverne i et par meget vigtige opgør. U21-landsholdet skal først i kamp mod Finland på hjemmebanen i Aalborg, derefter går turen til Litauen, hvor der igen skal kæmpes om vigtige point i EM-kvalifikationen. De danske drenge ligger godt til, og er fortsat med i kampen om en EM-billet, så det er en meget vigtig opgave, der venter det danske mandskab. Niels Frederiksen, cheftræner for U21-landsholdet, ser frem til kampene og er ikke bekymret for at bruge de nye spillere.

”Jeg glæder mig til at tage hul på de her to vigtige kampe. Det er et par spændende og vigtige opgør, hvor der er meget på spil. Det er rigtigt, at der er mange nye navne med i truppen, men de er med, fordi de har vist et højt niveau i deres klubber, så jeg er ikke bekymret for at bringe dem i aktion,” siger han.

Danmark er inden de to kampe placeret på en andenplads i gruppen efter Polen. Finland, som Danmark møder på hjemmebanen i Aalborg den 7. september, ligger på en tredjeplads, mens Litauen, der venter på udebane den 11. september, er placeret sidst i gruppen.

Førstepladsen kvalificerer sig direkte til sommeren EM-slutrunde. Andenpladsen skal ud i playoff-kampe.

Se hele truppen til kampene mod Finland og Litauen her:

Daniel Iversen

Oldham Athletic

Oscar Snorre

Lyngby Boldklub

Joachim Andersen

U.C. Sampdoria

Jakob Rasmussen

Empoli FC

Asger Sørensen

SSV Jahn Regensburg

Victor Nelsson

FC Nordsjælland

Joel Kabongo

Brøndby IF

Rasmus Nissen Kristensen

AFC Ajax

Mads Pedersen

FC Nordsjælland

Joakim Mæhle

KRC Genk

Andreas Poulsen

Borussia Mönchengladbach

Mathias Jensen

Celta de Vigo

Phillip Billing

Huddersfield Town F.C.

Magnus Kofod Andersen

FC Nordsjælland

Jens Stage

AGF

Oliver Abildgaard

AaB

Robert Skov

FC København

Mikkel Duelund

FC Midtjylland

Anders Dreyer

Brighton & Hove Albion F.C.

Marcus Ingvartsen

KRC Genk

Jannik Pohl

AaB

Andreas Skov Olsen

FC Nordsjælland


Log ind