Nu kan du opleve fremtidens landsholdstjerner på Kanal 5

Discovery Networks Danmark har sikret sig rettighederne til at sende U21-landsholdets resterende hjemmekampe i EM-kvalifikationen mod Finland, Polen og Færøerne samt en eventuel playoff-kamp på hjemmebane. Med den nye aftale har Discovery Networks Danmark nu rettighederne til al dansk herrelandsholdsfodbold.

Samarbejdet mellem DBU og Discovery Networks omkring afvikling af Herrelandsholdets kampe, bliver nu også en realitet for talenterne på det danske U21-landshold.

U21-landsholdets resterende hjemmekampe på vejen mod EM, der bliver afholdt i sommeren 2019 i Italien, kommer nemlig til at blive vist på Kanal 5 og 6’eren. Det er til stor glæde for Anders Antonsen, COO og nordisk sportsdirektør hos Discovery Networks Danmark.

”Med aftalen om U21 landsholdets kvalifikationskampe cementerer vi, at dansk landsholdsfodbold hører hjemme på vores platforme. Med den spritnye UEFA Nations League og alle EM Kvalifikationskampene i 2019, der alle sendes på Kanal 5 og Eurosport Player, og nu også U21-kampene oven i hatten, tager vi fuldt ejerskab på herrelandsholdene de næste to år”, siger han.

Talenter på skærmen

Talentudvikling har længe været en stolt tradition og et vigtigt fokusområde i dansk fodbold, og derfor er man i DBU selvfølgelig glade for, at der nu kommer mere eksponering af U21-landsholdet, der er det sidste skridt på talentstigen. Flere af spillerne på U21-landsholdet er allerede meget profileret i deres klubber, men nu kommer de også i fokus for deres præstationer i den rød-hvide trøje.

”Det er virkelig godt, at kampene nu kommer ud i stuerne. Til sommer kan vi for tredje gang i træk have et U21-landshold med til en EM-slutrunde. Det er utroligt flot,” siger Niels Frederiksen og fortsætter.

”Der bliver ved med at dukke nye spændende spillere op, der viser sig frem i landsholdstrøjen. Så det er selvfølgelig dejligt, at der kommer mere opmærksomhed og eksponering på det store talentarbejde. Det kan jeg kun prise velkommen, og jeg synes, at spillerne fortjener det,” siger U21-landstræneren.   

Hjemmebane for Herrelandsholdet

Discovery Networks Danmark har siden 2014 haft rettighederne til Herrelandsholdets kampe, og derfor finder de det oplagt også at få U21-landsholdet med, hvor fremtidens landsholdsstjerner forhåbentligt er at finde. Dermed sender de nu et stærkt signal om, at Herrelandsholdet hører til på Kanal 5 og Eurosport Player. Og de er ikke i tvivl om, at interessen for landsholdsfodbold er stor.

”VM i Rusland viste, at landsholdsfodbold er stort, og vi er derfor stolte over at kunne agere hjemmebane for både Hareides tropper og U21-spillerne. Med vores stærke hold af eksperter som Brian Laudrup, Flemming Povlsen, Frank Arnesen og Lars Jacobsen, er vi klar til skabe de perfekte rammer for en folkefest foran skærmen,” siger Anders Antonsen.

Kommende kampe

Danmark - Finland den 7. september

Litauen – Danmark den 11. september

Danmark – Polen den 12. oktober

Danmark – Færøerne den 16. oktober

Eventuelle playoff-kampe spilles den 12. og den 20. november

Her kan du følge U21-landsholdet på Facebook: https://www.facebook.com/u21herrelandsholdet/

Log ind