Information om billetter til kampen mod Wales

Senest fredag vil DBU komme med en udmelding omkring billetterne til Nations League-kampen mod Wales.

I aften spiller vikar-landsholdet en venskabskamp på udebane mod Slovakiet. Det er ikke den eneste landskamp i denne uge, da der på søndag er programsat en kamp mod Wales i Aarhus i UEFA Nations League-gruppespillet.

Denne kamp er der solgt mange billetter til, og i øjeblikket får DBU mange henvendelser fra billetkøbere, der spørger, om billetterne bliver refunderet, hvis Danmark stiller med vikar-landsholdet.

I øjeblikket kender vi ikke den trup, der skal spille kampen på søndag, da fokus lige nu er på at få spillet onsdagens kamp mod Slovakiet. Først når den kamp er færdigspillet, vil vi vurdere og beslutte, hvad der skal ske med billetter og andre forhold til kampen på søndag mod Wales.

”Vi står i en beklagelig og usædvanlig situation, og vi har stor forståelse for de fans, der har købt billet til kampen, og som gerne vil vide, hvordan kampen på søndag kommer til at foregå. Vi beklager situationen, for det er virkelig skidt for dansk fodbold,” siger DBU’s kommunikationschef Jakob Høyer.

Når kampen mod Slovakiet er gennemført, vil der senest fredag komme en udmelding på dbu.dk. De mange fans, som har købt billetter til kampen på søndag, vil få direkte besked.

Log ind